Pagina's

maandag 21 september 2015

Kennismaking

Hoi lieve allemaal,

Ik ben Amber en ik ben 17 jaar, mijn hobby's zijn alles wat met fashion, make-up en styling te maken hebben. Dit is mijn allereerste blog en het lijkt me dan ook erg leuk om hiermee te beginnen. Ik heb geen professionele kennis, dus alles is persoonlijk en daarom misschien niet allemaal perfect. Maarja geef toe dat maakt mij ook wel een beetje mezelf. Ik hoop dat jullie mijn blog leuk zullen vinden en als je vragen hebt kan je ze altijd stellen in de comments (ook tips zijn welkom), ik probeer zo goed mogelijk overal op te reageren. Ik wens jullie veel leesplezier en ik hoop dat jullie er wat aan zullen hebben.
-En...elke maandag een nieuw artikel!-Volg je me al op mijn social media accounts?
Neem snel even een kijkje rechts bovenin van de pagina, klik op een social media button en volg mij! Ik zou dat heel erg leuk vinden.

See you by the next article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen