Beauty | Review: Catrice All Matt foundation

woensdag, september 30, 2015
Hoi lieve allemaal,

Bij deze een nieuwe post, dit keer een review over een foundation die ik laatst zelf gekocht heb. Namelijk 'de foundation All Matt plus nummer 010 Light Beige' van Catrice cosmetics. Heel veel leesplezier!

Deze foundation is een low-budget product, het is een goed betaalbaar product en zeker voor de prijs werkt het prefect. De foundation is gewoon bij de Kruidvat te koop en is 6,59 euro.

Toevallig kwam ik op deze foundation omdat ik een nieuwe foundation nodig had, maar ik er niet teveel voor uit wilde geven. Eerder heb ik al de foundationpoeder gehad van Catrice en die werkte ook naar behoren. Daarom kwam ik op dit merk terecht, toen ik hem testte in de winkel vond ik hem niet zo goed dekken, maar wilde de gok wagen.

Ik heb de foundation in de lichtste kleur gekocht, want dat is ongeveer de kleur van mijn huid. Ik gebruik de foundation in combinatie met de kabuki brush van de Hema (daar maak ik later een review van). De foundation bracht ik eerst aan op mijn onzuiverheden (rode plekjes, eventuele puistjes etc.) en onder mijn ogen, vanuit daar breng ik de foundation verder uit over mijn gezicht en zorg dat alles bedekt is. Gelijk merkte ik al dat mijn onzuiverheden een stuk minder waren, ze waren nog maar minimaal te zien en ook mijn "wallen" onder mijn ogen waren een stuk lichter. Ook krijg je van de foundation niet een glimmend gezicht en krijg je niet het gevoel dat je té veel foundation op heb.

De foundation is perfect voor als je er frisser uit wilt zien zonder nog veel toe te voegen. Wel gebruik ik in combinatie met de foundation de Concealer en een poeder voor eroverheen, dit is persoonlijk en niet hoog nodig maar ik vind dat fijner als afwerking.

Buiten dat de foundation goed dekt en super goed smeert blijft het ook echt lang zitten. Op de dop staat 18uur en dat maakt het ook vrijwel bijna waar. Als ik na een hele dag school en na nog wat uurtjes thuis te zitten (en dat zijn dagen van ong. 15uur dat ik make-up op heb) s 'avonds in de spiegel kijk, voordat ik mijn make-up erafhaal, zit de foundation er nog prima op en zou zelfs nog een ronde mee kunnen. Hij blijft dus super goed zitten de hele dag lang.

Ik ben super blij met deze foundation en als je weinig te besteden heb is dit een super goed product, je kan het in combinatie met andere producten gebruiken of alleen dit product gebruiken.

Koop hier de foundation.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben en als je een vraag heb mag je ze altijd stellen.

See you by the next article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.