Fashion | OOTD Fall is in town

zondag, oktober 25, 2015
De zon komt af en toe nog eens door de wolken gluren en ondanks dat de zon schijnt gaat de temperatuur snel naar beneden. Dat maakt het tijd om de herfst kleding weer uit de kast te trekken. Je lekker warme truien, wollen sokjes en je zachte sjaals. In dit artikel laat ik je mijn Outfit Of The Day (OOTD) zien.

In de herfst ben ik verzot op dikke wollen sokken, ook al zie je ze niet bij mijn outfit, ik heb ze wel aan! Ook ben ik met deze koudere dagen gek op lekker warme truien. Alles wat maar een beetje zacht of wollig is, is voor mij perfect.


Op de foto heb ik een witte coltrui aan van de H&M. Dit truitje heb ik vorig jaar van mijn mama gehad, dus ik weet niet hoeveel het gekost heeft en of het nog in de winkel te koop is.
Verder is mijn spijkerbroek van de Vero Moda en eerlijk gezegd heb ik deze broek al heel lang, maar hij zit zo ongelooflijk lekker en persoonlijk vind ik hem ook heel erg mooi.

Mijn spijkerjasje is van The Sting, dit jasje heb ik vorig jaar in de uitverkoop gekocht en ik had dan ook heel erg geluk. Ik was al een tijdje op zoek naar zo'n spijkerjasje maar niet voor te veel geld. Toen kwam dit jasje in de uitverkoop op mijn pad. Natuurlijk kon ik hem niet laten liggen en zeker niet voor het geld, hij was namelijk afgeprijsd van 49,95 naar 9,95, een koopje, al zeg ik het zelf!
Zelf ben ik een onwijze koukleum en trek ik liever teveel laagjes aan dan te weinig. Daarom heb ik bij deze outfit ook een spijkerjasje over mijn trui aangetrokken

Mijn laarsjes heb ik bij de Schoenenreus gekocht, ja ook daar hebben ze soms leuke items. Helaas ging deze winkel failliet met daarin een voordeel voor mij... een fikse uitverkoop! Deze echte leren laarsjes heb ik dan ook gescoord voor maar 29,95. En nog steeds is dit een van mijn favoriete paar schoenen en is dit een van mijn beste aankopen geweest ooit (al zeg ik het zelf).
Het tasje dat ik hierbij met mij mee draag, is van de Primark. Dit schattige tasje heb ik gekocht voor maar 4 euro en ook al past er niet veel in, ik vind hem zo leuk en ook apart omdat het een fel blauwe kleur heeft.

Als laatste draag ik als detail een grote kleurrijke ketting. Deze ketting heb ik gekregen en komt bij de winkel Mi Sueño vandaan (althans daar had ik hem toen zien liggen). Ik weet niet hoeveel hij heeft gekost aangezien het een cadeautje was. Persoonlijk vind ik de ketting heel erg leuk. De ketting is lekker opvallend met grote stenen en aparte kleurtjes erin. Ook heeft hij gouden schakeltjes en dat maakt het net even anders dan een zilveren ketting. Opvallende sieraden vind ik geweldig om bij simpele truien te dragen. Dat maakt je outfit net even wat minder saai en daarmee specialer.

Dit is een van mijn favorieten outfits voor de herfst (en de winter). Ook al heeft het niet echt de kleuren van de herfst, ik vind toch dat het kan als herfst outfit. Voor mij is dit een super outfit wanneer ik naar school ga of een dagje weg ben.

Wat is jouw favoriete outfit voor in de herfst?
En wat vind jij van deze outfit? Laat het mij graag weten!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te lezen en heel veel herfstgevoel gewenst!

See you by the next article,
Amber van Elten

1 opmerking:

  1. Prachtig , mooie eenvoudige outfit waarmee je veel kleuren kan combineren, dus veel variatie mogelijkheden, en door de verschillende mogelijkheden eigenlijk heel chique ❤️

    BeantwoordenVerwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.