Beauty | Review: Rituals lipstick 'Marrakech'

zondag, oktober 04, 2015
Hey beauty liefhebbers,
vandaag heb ik weer een review voor jullie van een product waar ik helemaal gek op ben. Namelijk de Rituals lipstick in de kleur Marrakech. Ik vind deze kleur erg mooi en hij is niet echt fel zoals een rode lippenstift maar wat meer mysterieus donker. Ook vind ik dat deze kleur erg mooi is voor de herfst en aangezien de herfst eraan komt leek mij dit perfect om te reviewen. Ik hoop dat jullie er wat aan zullen hebben en heel veel leesplezier.

Ik heb deze lipstick gekocht omdat ik al heel lang opzoek was naar deze (soort) kleur, toen kwam ik bij de Rituals, daar hadden ze deze kleur liggen en ook nog voor een mooi prijsje namelijk 16,- euro. Voor een mooie lipstick is dat zeker niet duur, zeker niet als de lipstick goed werkt en perfect dekt.

De lipstick is vrij donker en daarom breng ik deze lipstick het liefst aan met een lippenceel. Dit om te voorkomen dat ik grove fouten maak en dat er dan een veeg buiten mijn lip zit die ik niet goed weg krijg en dan daarmee mijn make-up verpest.

Deze lipstick kun je natuurlijk ook gebruiken zonder een lippenceel, je moet doen wat je zelf het prettigst vind en wat voor jou het beste werkt.

De lipstick heeft een goede uitgesneden vorm (een soort halve maan) waarbij je precies je hele lip in een keer kan doen. Ook smeert deze lipstick goed en is dus niet stroef. Wanneer je hem in het begin opdoet is het nog een beetje glimmend, maar naar mate de tijd wordt de lipstick mat en geeft het een mooi effect. Ook kan je de lipstick glimmend laten en er een kleurloze lippenbalsem overheen doen. Zelf doe ik eerst een klein beetje foundation over mijn lippen heen en daarna de lipstick, dit doe ik omdat dan de kleur beter uitkomt en mijn lipstick dan langer blijft zitten.

Ik vind deze lipstick een super goed product en ik ben er zeer tevreden over, ik denk dat als die op is ik het ook zeker opnieuw zou kopen. Dit is dus echt een aanrader, maar je moet wel van de kleur houden.

Deze lipstick valt goed te combineren met een all day make-up look, maar ook met een iets opvallendere make-up look voor als je bijvoorbeeld uit gaat. Ik vind dat je deze lipstick bij heel veel kan combineren. Wel zou ik deze lipstick niet snel opdoen als je gele, groene(fel) of zalmroze kleuren in je kleding heb, ik heb dan het gevoel dat het heel erg vloekt en ik vind dat andere kleuren er dan mooier bij staan (dit is persoonlijk).

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en laat vooral een reactie achter in de comments.

Koop hier de Rituals lipstick.

See you by the next article,
Amber van Elten


Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.