Beauty | Review: Wet 'n Wild bronzer + mijn shape-methode

zondag, november 08, 2015
Al maanden lang was ik op zoek naar een bronzer die perfect past bij mijn huid en die ook nog mooi oogt. Dit product zag ik liggen en ik werd eigenlijk gelijk verliefd op het patroontje; een schelp met een zeester. Ik vind het zo schattig, maar in het begin vond ik het wat te donker (naar mijn idee). Ik wist niet zo goed hoe ik het moest gebruiken. Na veel Youtube filmpjes gekeken te hebben had ik nu een idee hoe ik mijn gezicht moest shapen en kon ik aan de slag. Om dit te proberen pakte ik toch maar mijn schattige bronzer uit mijn make-updoos. En nu gebruik ik niks anders meer; wat een top product !

Ik heb deze bronzer ooit bij de Action gekocht, hij is van het merk ‘Wet ’n Wild’. Toevallig lag deze bij de Action en zo scoor je toch een mooi product voor minder geld. Ik heb deze bronzer gekocht voor €3,99 in de kleur ‘Shell-A-Brate Good times’. En geef toe: het printje is misschien nog wel het leukste van de bronzer.

 In het bakje zitten twee kleuren, een donker bruine kleur en een lichte kleur. De zeester en de schelp zijn samen de donkere kleur, de lichte kleur zit er voor de rest om heen. Persoonlijk gebruik ik voor het diepte creëren de twee kleuren door elkaar (ik gebruik de twee kleuren omdat het anders te donker is voor mijn huidskleur). Voor de gezichtsdelen die ik naar voren wil laten komen, gebruik ik de lichte kleur.

 Ik begin altijd met shapen bij mijn jukbeenderen. Ik begin met een soort vissenmondje te trekken, als je dit doet ontstaat er een soort groeve. In die groeve breng ik de donkere kleur aan. Wanneer je dit doet komen je jukbeenderen meer naar voren en zo lijkt je gezicht smaller. Je laat ze nog meer naar voren komen wanneer  je de lichte kleur over je jukbeenderen heen doet.

Ditzelfde geldt voor mijn neus: de zijkanten van mijn neus shape ik met de donkere kleur en de lichte kleur breng ik aan op de brug van mijn neus tot aan mijn voorhoofd. Onder het puntje van mijn neus breng ik ook nog de donkere kleur aan.

Om mijn kaaklijn scherper te laten lijken breng ik de donkere kleur onder mijn kaaklijn. Dit doe ik vanaf mijn oor tot aan mijn kin. Boven de donkere kleur breng ik de lichte kleur aan. Zo komt mijn kaaklijn beter uit en lijkt hij ook scherper; dit zorgt er ook voor dat mijn gezicht smaller lijkt.

 Bij mijn haargrens breng ik de donkere kleur aan. En tussen mijn wenkbrauwen, in een driehoek, tot aan de haargrens breng ik de lichte kleur aan. Dit zorgt er mede voor dat mijn voorhoofd minder breed lijkt.


Als laatste breng ik een lichte brede streep aan op mijn kin en een klein beetje op het cupidoboogje (dit is het geultje tussen de neus en de bovenlip).

 Nu is het tijd om alles samen te gaan blenden en er voor te zorgen dat je geen scherpe strepen meer ziet. Uiteindelijk heb ik ervoor gezorgd dat de kleuren mooi in elkaar overlopen en heb ik er voor gezorgd dat het er natuurlijk uit ziet.

Dan nu mijn mening over de bronzer:
 
Zoals ik al eerder zei, vind ik de bronzer er super leuk uitzien vanwege het patroontje. Verder zijn de kleuren super mooi. Het enige nadeel voor mij is dat de bruine kleur net iets te donker is, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De pigmentatie is zeer goed voor zo'n prijs van €3,99.
Het poeder is ook niet korrelig, waardoor er geen fall-out ontstaat. Het poeder is ook makkelijk te blenden, waardoor je een super mooi eindresultaat krijgt. Ook iets wat niet onbelangrijk is: het is niet getest op dieren! Ik vind het een mooie en goede bronzer en ik ben er zeer tevreden over. Ik kan deze bronzer zeker aanprijzen!
 
Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en laat vooral een berichtje achter in de comments!

See you by the next article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.