Beauty | Review: Mijn twee favorieten parfums

maandag, november 16, 2015
De feestdagen komen er weer aan en voor diegenen die nog Sinterklaas vieren, komt het zeker dichtbij. Omdat we nu richting feestdagen gaan leek het mij een goed idee om een paar van mijn favoriete parfums te laten zien.
Ook zijn deze parfums misschien geschikt om voor de Sint te geven of om het alvast op je verlanglijstje te zetten voor Kerst (als je dat zo viert). In dit artikel bespreek ik twee parfums die ik erg lekker vind. Wil je weten welke? Lees dan snel verder!


Ik begin bij de parfum die mij het meeste aantrekt; niet alleen de geur trekt mij aan ook het flesje ontsnapt niet aan mijn ogen.

Dit is de parfum: Crystal Love
Het is een Eau De Parfum en bij mij blijft dit veel langer zitten dan een Eau De Toilette. Ik heb soms zelfs dat als ik een Eau De Toilette direct op mijn huid spuit, dat de parfum na een langere tijd een beetje een vies geurtje krijgt. Voor mij is dan ook een Eau De Toilette beter voor op mijn kleren en niet direct op de huid. Van de parfum heb ik de variant van 90 ML.
De parfum heeft een lekker zoete maar ook frisse geur. Het doet mij echt denken aan lekker fris en fruitig, maar wel met een vleugje van liefde (de zoete geur).

Maar wat zeker niet mag ontbreken is mijn visie over de ongelooflijk mooie flacon. De parfum heet 'Crystal love'. Voor mij komt deze naam duidelijk naar voren. De flacon is strak, maar met schuine afgesneden randen. Zo krijg je een beetje de vorm van een kristal. En de geur slaat op 'Love': alles aan de geur bestaat uit liefde, heerlijk! De parfum is niet duur maar lijkt gelijk al een stuk duurder door de flacon. De flacon is ook wel het visitekaartje van de parfum.

Ik vind het een super lekkere parfum en hij staat ook prachtig op mijn beautytafel. Ik vind deze parfum zeker een aanrader!

De volgende parfum die ook mijn favoriet is, is de Eau De Toilette genaamd 'Amber N*53'. In dit parfum zitten de geuren peach, jasmine en Amber verwerkt. Dit is een heerlijk zoete geur en ik ben er ook helemaal gek op. Dit komt misschien ook wel omdat het zo goed matcht bij mijn naam ;).

Helaas heb ik bij dit parfum het nadeel dat als ik het direct op mijn huid spuit, het parfum uiteindelijk een beetje vies/muf gaat ruiken. Maar dat maakt de parfum niet minder lekker als je hem ruikt: wat een heerlijk zoete geur. Ik krijg ook gelijk het beeld van een bloemenveld voor me. De peach geur geeft een heerlijke vleug van fruit erdoorheen.

Het flesje is niet heel erg speciaal, maar maakt toch een duidelijk punt. Niet alle flacons hoeven zo uitgebreid te zijn om lekker te kunnen zijn. Daar vind ik deze parfum een goed voorbeeld van. Toch vind ik de flacon wel iets hebben: het is simpel maar door het zalmroze etiket wordt het interessanter. Ook vind ik het fijn dat op het etiket staat van welke geuren de parfum gemaakt is: dat is altijd leuk om te weten.

Ook deze parfum kan ik zeker aanraden, voor mij is het meer een "kledingparfum" dan een parfum voor op mijn lichaam. Dit kan natuurlijk ook te maken hebben met mijn huidtype, dit hoeft niet voor iedereen zo te zijn.


Deze parfum is ook niet duur en dus perfect voor een kleinigheidje met de feestdagen:
hij kost namelijk maar €7.99 voor 50 ML. Ook kan je hem in een kleinere flacon kopen en deze kost €3.49 voor 15 ML. Van deze soort parfum hebben ze een hele lijn gemaakt met allerlei verschillende geuren (deze zijn heel makkelijk hier te koop).

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en dat jullie er natuurlijk wat aan hebben!
Wil je op de hoogte blijven van wat ik uitspook, klik dan op een van de Social Media icons rechts bovenin en volg mij !


See you by the next article,
Amber van Elten


Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.