Beauty | Review: Max & More gelnagellak

maandag, november 30, 2015
In veel winkelstraten zie je het al: kerstverlichting, kerstballen en vrolijke mensen. Ondanks dat het steeds kouder wordt hangt er een gezellige sfeer. Je komt al helemaal in de stemming voor de feestdagen, volgens iedereen de gezelligste dagen van het jaar. Bij deze dagen horen natuurlijk mooie kleren, make-up en ook (om niet te vergeten) mooie nagels.

Speciaal omdat de feestdagen eraan komen heb ik voor jullie de Max & More gelnagellak getest. Ik denk dat veel mensen wel weten dat het merk 'Max & More'  het make-up merk is van de Action. Ze hebben producten die niet voor herhaling vatbaar zijn, maar er zitten ook pareltjes tussen. Soms moet je alleen goed zoeken en het aan durven om het uit te testen. Maar voor de prijsjes is het de moeite waard. Want hoe geweldig zou het zijn om je nagels een paar dagen voor Kerst te lakken en ze op de dagen zelf er nog steeds prachtig uitzien? 


Deze nagellakjes heb ik voor €1,39 per stuk gekocht. De UV-lamp kan je er ook bij kopen voor ongeveer5.00, maar dat heb ik niet gedaan omdat ik zelf een UV-lamp thuis heb. Helaas moet ik er wel bij zeggen dat de UV-lamp een op=op product was...En dat betekent dat wanneer het product is uitverkocht het ook echt op is en het niet bijbesteld wordt.

Dan nu mijn mening over de gelnagellak van Max & More. Ik heb twee kleuren gekocht, namelijk de kleuren 'nude' en 'light blue'. De lak die ik getest heb is de nude kleur (ik heb er één getest omdat ik verwacht dat ze beiden hetzelfde werken, maar dat alleen de kleur anders is). Toen ik het potje open maakte en het kwastje eruit haalde, zag ik gelijk al dat het kwastje er verkeerd ingestoken was: hij stond namelijk helemaal krom. Ook zag ik dat de nagellak zelf wat dikker was dan normale nagellak (dat is waarschijnlijk omdat het gellak is).


Toen ik begon te lakken merkte ik al gelijk dat het kromme kwastje niet echt mee werkte. Ik heb uiteindelijk op één vinger de licht blauwe kleur geprobeerd, om te kijken of het kwastje überhaupt wel goed werkt. Ik merkte eigenlijk al gelijk dat de nagellak er met dikke strepen op komt. Het lijkt wel alsof op sommige plekken de nagellak heel dun is en naast de dunne plekken de nagellak zich ophoopt. Ik vind dit een heel erg groot nadeel en het werkt zeker niet mee om je nagels mooi glimmend en glad te krijgen.

Nadat ik alle nagels gelakt had heb ik mijn nog natte nagels onder de UV-lamp gehouden; om de gellak te laten uitharden. Ik heb mijn nagels 180 seconden uitgehard. Toen ik mijn nagels eronder vandaan haalden leken ze goed te zijn gelukt. Jammer genoeg  bleek dit niet zo te zijn. De lak is niet heel erg sterk, want als ik er met mijn nagel overheen ging kwamen er gewoon deukjes in. Dit hoort niet zo te zijn, gellak hoort super sterk te zijn als het onder de UV-lamp vandaan komt.

Helaas ben ik dus niet zo tevreden over deze gellakjes; dit is dus een product die niet voor herhaling vatbaar is (voor mij dan).

Ik hoop dat jullie het toch een leuk artikel vinden en dat mijn mening jullie een beetje helpt. Alvast heel veel plezier voor diegene die Sinterklaas vieren.

See you by the next article,
Amber van Elten
 

 

1 opmerking:

  1. Wat een super artikel weer Amber, ik ben echt fan van je blog,
    Wat fijn ook dat je eerlijk bent over het product want meestal durven mensen dit niet te zeggen en raken daardoor veel mensen vaak teleurgesteld dat het dan bij hen niet werkt, ik kijk uit naar je volgende blog, zet hem op lieverd❤️

    BeantwoordenVerwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.