Tag | The Autumn Tag

zondag, november 01, 2015
Ben jij benieuwd naar mijn favorieten van de herfst? Lees dan snel verder!

In deze post vertel ik wat mijn favorieten zijn door middel van een tag. Op de site van KittehsCupcakes zag ik een hele leuke Autumn Tag. Onderaan het artikel stond dat Larissa en Tara Verbon iedereen, die het artikel heeft gelezen, er in tagged. Dus bij deze doe ik de Autumn Tag ook!

Ik wens jullie heel veel leesplezier!

Wat is er zo leuk aan de herfst?
Als ik heel eerlijk ben vind ik de herfst niet zo heel erg leuk. Ik kan er wel van genieten, maar dit seizoen is zeker niet mijn favoriet. Mijn favoriete seizoen is namelijk de zomer en een klein beetje het voorjaar. Maar wat vind ik dan wel leuk aan de herfst? Uhm.... Ik vind de kleuren heel erg mooi en de boswandelingen zijn ook een stuk leuker. Verder vind ik het erg leuk om van alle herfstnatuur een herfststukje te maken. Dat maakt de herfst een stuk leuker, door het verzamelen van herfstproducten en die dan leuk inrichten. Maar van de rest van de herfst word ik eigenlijk een beetje gedeprimeerd. Alle blaadjes die van de bomen afvallen en daarna kaal zijn: ik vind het maar een grauw en leeg gevoel.

Favoriete herfstdrankje?
Mijn favoriete herfstdrankje is zeker weten: thee. Je hebt thee in zoveel smaken, je hebt dus zoveel keuzes. Ik vind vooral thee lekker met een beetje honing erin, geen suiker! Je kan zoveel wisselen dat het lekker blijft om het te drinken.

Favoriete geurkaars?
Als ik eerlijk ben heb ik niet één favoriete geurkaars. Ik vind heel veel geurkaarsen lekker, maar ze moeten niet te overheersend zijn. Zelf heb ik een geurkaars met de geuren van kaneel en granaatappel; deze is zo lekker kruidig en zoet. Dit vind ik misschien wel de perfecte kaars voor in de herfst. Vandaar dat hij ook bijna is opgebrand.

Beste lipstick voor in de herfst?
Dat is absoluut die van de Rituals in de kleur Marrakech (hier heb ik al eerder een review over gemaakt, dus lees die ook even). Dit vind ik zo'n mooie donkere kleur, waardoor mijn ogen dan heel goed uitkomen. Echt een top kleur voor in de herfst.

Go to moisturiser?
Ik gebruik eigenlijk altijd de dag- en nachtcrème Triple Active van L'Oréal. Dit zijn topproducten, ze zijn lekker dik en houden je huid lekker vet. Mijn huid wordt niet droog en zo krijg ik dus ook geen schilfertjes of uitdrogingen.

Go to oogschaduw kleur?
Ik draag op een normale schooldag geen speciale oogschaduw. Ik gebruik alleen een klein beetje in mijn ooghoeken. Dit zorgt ervoor dat het lijkt alsof ik grotere ogen heb maar ook dat ik er minder moe uitzie. Bij speciale gelegenheden zorg ik er altijd voor dat mijn oogschaduw er net even wat specialer uitziet: ik probeer dan een mooie ooglook te maken met verschillende kleuren.

Favoriete muziek?
Mijn favoriete muziek is eigenlijk de top 40, ook vind ik loungemuziek erg ontspannend.

Favoriete herfst outfit?
Ik heb niet één favoriete herfst outfit. Ik hou heel erg van wollige warme truien, het liefst heb ik ze ook een beetje oversized. In dit artikel laat ik een van mijn herfst outfits zien. Bij een herfst outfit draag ik eigenlijk altijd een spijkerbroek, maar het liefst zit ik thuis in een lekkere trainingsbroek op de bank met een kopje warme thee.

Autumn treat?
Mag het ook een traktatie zijn voor mezelf? Dan namelijk echt wollen sokjes. Als eetbare traktatie vind ik zelfgemaakte appelflappen echt een must eat! Lekker met kaneel en suiker, mag wel voor een keertje (toch?).

Favoriete plek?
Ik denk dat dat toch echt wel thuis op de bank is met een warm dekentje. Overigens is mijn bed ook mijn beste vriend, zeker op de koudste dagen #heerlijk! Ik hou ervan om lekker thuis te zitten, gezellig met mijn familie op de bank met een kopje warme thee. Ik hoop dat ik daar nog lang van mag genieten.

Ik hoop dat je deze Autumn Tag leuk vondt en voel je vrij om hem ook in te vullen.
En wat is jou Must Have voor de herfst?

See you by the next article,
Amber van Elten
 
 

1 opmerking:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.