Beauty | Review: MUA 'Going for Gold' palette

maandag, februari 22, 2016
Hi allemaal,

Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Ik heb een review over het Make-Up Academy palette (MUA): Going for Gold. Ik ben zelf heel erg lovend over dit prachtige palette en zou het graag met jullie willen delen.

Veel plezier met lezen en als je het palette zelf hebt, laat in de comments weten wat jij ervan vindt.

Het palette van MUA is te koop bij de meeste Kruidvat winkels in Nederland voor € 5.99. Ik heb het palette gekregen voor Kerst. In het begin vond ik het palette heel erg heftig, ik wist niet zo goed wat ik ermee moest doen. Pasten de kleuren wel bij mij en hoe kon ik hiermee een mooie eyeshadowlook maken? Toen begon ik met swatches maken en ik was meteen verliefd! Zulke heldere kleuren met een goede pigmentatie. Je moet wel van metallic kleuren houden met een beetje een shimmer er in.
Maar voor mij is het palette in een woord: geweldig !

Wat mij gelijk opviel, was dat de 10 pans erg groot waren. Ik vind dit zeer positief, zo hoef je minder snel een nieuw palette te kopen. Op de achterkant van de verpakking vind je nog wat extra informatie. Ik had verwacht dat de kleuren allemaal een naam hadden, maar ze heten gewoon 'Shade 1' tot en met 'Shade 10'. Verder staat er op de achterkant nog een "Mini-Masterclass". Hierin staat welke kleuren je waar moet gebruiken voor een mooie make-uplook. Natuurlijk kun je zelf ook een look uitproberen, maar de beschrijving is zeker handig voor iemand die net begint of voor iemand die niet weet wat je met deze kleuren moet doen. Want de kleuren zijn inderdaad vrij heftig. Verder staat de naam van het palette op de achterkant van de verpakking: Going for Gold. Ik vind deze naam leuk bedacht, maar misschien een beetje onterecht omdat er evenveel zilvertinten in zitten.

De oogschaduw heeft een romige structuur en is goed gepigmenteerd. De lichtere kleuren zijn iets onduidelijker, maar dit zijn vooral highlight kleuren. Dus het is logisch dat ze niet zo heftig als de bronzen kleuren aanwezig zijn. Ook zijn de kleuren niet korrelig en geeft het dus weinig fall-out, wat een zeer positieve eigenschap is!

De eyeshadowlook die ik gemaakt heb is de look van de Mini-masterclass. Die vind ik persoonlijk een erg mooie en mij beviel het wel.
Ik heb Shade 7 gebruikt over het gehele ooglid. Deze kleur heb ik duidelijk aangebracht en een beetje uitgeblend naar boven, zodat het iets in de arcadeboog zat. Op 1/3 van het ooglid (vanaf de buitenste hoek) heb ik Shade 9 aangebracht. Deze blende ik ook weer een beetje naar boven in de arcadeboog. In de arcadeboog zelf heb ik duidelijk Shade 5 aangebracht. Deze kleur liet ik ook doorlopen onder mijn onderste wimperrand. Deze blende ik samen met de andere kleuren en ook blende ik de kleur iets naar boven uit voor een mooie kleuroverloop. Zelf heb ik Shade 1 nog lichtjes aangebracht op mijn wenkbrauwbot.

Dit is het uiteindelijke resultaat.
(Sorry ik had niet zoveel mascara op, waardoor ik het iets minder mooi vond uitkomen, maar de eyeshadowlook vind ik zelf wel heel mooi gelukt).

Mijn uiteindelijk mening:
Ik vind dit palette echt een geweldig palette! Wel vind ik dat de kleuren wat gewaagd zijn en je moet er echt van houden. De kleuren passen niet overal bij, waardoor ze sneller voor een partylook zijn. De pigmentatie is super goed en het geld zeker waard. Verder vind ik dat de hoeveelheid glitters perfect in balans staan, waardoor het je make-uplook net iets intenser maakt dan het al was.
Ik raad dit palette zeker aan!

Het palette is hier te koop voor £ 4.00.
Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden.

-Wat vinden jullie van het MUA palette?
-En wat zouden jullie ervan vinden als ik YouTube filmpjes ga maken met tutorials etc.? Laat het graag even weten in de comments!

Follow me:
๐Ÿ’„Instagram
๐Ÿ’„Facebook
๐Ÿ’„Twitter
๐Ÿ’„Youtube
๐Ÿ’„Pinterest
๐Ÿ’„Bloglovin
๐Ÿ’„WeHeartIt 
๐Ÿ’„E-mail
๐Ÿ’„Shop
๐Ÿ’„Snapchat - Amberveltenx

See you by the next article,
Amber van Elten 

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.