Tag | I wish...

dinsdag, februari 23, 2016
Afgelopen dagen zat ik rond te kijken voor leuke ideetjes om inspiratie op te doen voor een nieuw artikel. Toen kwam ik deze tag tegen en die leek mij toch wel heel leuk en spontaan. Bij deze dus de 'I Wish' tag, waarvan ik alle acht vragen heb beantwoord.
Veel plezier met lezen en vul de tag zelf ook in !
Tag
1. Als je alles zou mogen zijn, wat zou je droombaan zijn?
Mijn droombaan zou model zijn. Helaas ben ik te klein voor dat werk maar op dat wens moment mag alles toch? Verder zou een andere grote droombaan fulltime blogger/Youtuber zijn: ik ben nu zo bezig met bloggen en ik wil er heel graag verder in. Ik wil van mijn hobby mijn werk maken!

2. Als je een superoverdreven luxe zou mogen aanschaffen, wat zou het zijn?
Ik denk heel veel kleren en make-up. Ik wil een zo groot mogelijke inloopkast met daarbij allemaal make-up stands. Het past gewoon helemaal bij het bloggen: veel om te reviewen en make-uplooks mee te maken en veel kleding om te showen. Geweldig!

3. Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat zijn?
Dit vind ik best een lastige vraag. Ik vind veel karakters leuk, maar ik denk dat ik voor Damon Salvatore ga. Een man met super mooie ogen en ook nog ondeugend. Ook vind ik het super gaaf dat hij een vampier is, waardoor hij sneller en sterker is dan mensen. Het lijkt mij gaaf om dat een keer mee te kunnen maken.

4. Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naar toe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat zijn?
Ik zou kiezen voor een tropische en zonnige locatie. Ik vind persoonlijk Bora Bora heel erg mooi. Ik ben er nog nooit geweest, maar die locatie staat wel op mijn lijstje.

5. Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het zijn?
Dat zouden donuts zijn! Ik ben zo gek op donuts! Daar kan ik van blijven eten. Het liefst de donuts met kleurtjes.
Donuts
Bron
6. Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat zijn?
Dat zou zeker weten mijn angst voor spinnen zijn. Ik weet niet: die beestjes met acht pootjes... ieh..

7. Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat zijn?
Ik zou het heel gaaf vinden om te kunnen vliegen of heel erg snel te kunnen zijn. Er verandert dan heel erg veel: je bent overal veel sneller en ik vind het stoer!

8. Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Ik wil dan een rode panda, want die vind ik zo schattig en fluffy. Die beestjes zou ik de hele dag wel willen knuffelen. Wat lief als je zo'n beestje over de vloer hebt lopen!

Ik hoop dat jullie het een leuke tag vonden.
Wat is jouw grootste wens?

Follow me:
💄Instagram
💄Twitter
💄Youtube
💄Shop
💄Snapchat - Amberveltenx

See you by the next article,
Amber van Elten 

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.