Beauty | Review: Haarspoeling voor € 1.99?

maandag, maart 14, 2016
Een kleurshampoo voor maar € 1.99? Is het te mooi om waar te zijn en wat vind ik van het product?
Ik ga jullie dat vertellen. Geniet ervan, veel plezier en vergeet mij niet te volgen op mijn social media!

Deze kleurshampoo kun je kopen bij de Kruidvat, de prijs is € 1.99 voor 75ml. Op de flacon staat dat je hier 3 keer mee kunt doen, maar voor mijn lange en dikke haar heb ik er veel meer ingegooid. Ook vind ik het vaak mooier uitkomen wanneer ik er meer kleur ingooi.

Een groot voordeel aan deze spoeling is dat er geen ammoniak inzit waardoor je haar niet beschadigd wordt. Verder ruikt de spoeling heel erg lekker, het is net echt een shampoo. Verder is het heel erg handig dat de flacon een klein formaat heeft, waardoor je hem makkelijk kan meenemen in je toilettas.

Veel mensen denken dan ook dat dit een echte verfspoeling is, maar je moet dit meer zien als een shampoo die een soort gloed of ondertoon aan je haar geeft (ik heb mij hier ook in vergist en zo viel het resultaat enigszins tegen). Het is dus belangrijk dat je de kleurshampoo gebruikt in de kleur die het dichtst bij je eigen haarkleur ligt. Ook is het belangrijk dat je dit product niet moet gebruiken als je gevoelig bent voor de volgende ingrediënten: SLES, alcohol denat en parfum. Hierdoor zou je hoofdhuid droger kunnen worden, waardoor er dan roos ontstaat. Let hier dus op!

Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten vermeld die erin verwerkt zijn. Verder staan  er ook nog wat waarschuwingen vermeld, zoals: je moet de spoeling niet gebruiken voor je wenkbrauwen of wimpers. Je kunt het etiket ook nog uitvouwen en dan staat er nog een uitgebreide uitleg over het gebruik van het product.

Ik heb de kleurshampoo ingebracht toen ik onder de douche stond. Ik heb eerst mijn haar gewassen, daarna heb ik de spoeling in gemasseerd en die 5 minuten laten zitten. Na 5 minuten heb ik de spoeling uitgewassen en heb ik mijn haar in een handdoek gevouwen (dit heb ik ’s avonds gedaan, waardoor ik de volgende dag het resultaat pas gezien heb). Zoals al eerder gezegd viel het mij een beetje tegen, omdat ik er iets meer van verwacht had. Maar als ik kijk met het oog hoe het dus officieel moet zijn, (meer een gloed of ondertoon) dan vind ik het goed gelukt. Ik heb het idee dat mijn haar voller lijkt doordat de kleur intenser is en dat mijn haar inderdaad een warmere bruine gloed heeft.

Ik weet niet of het heel erg goed te zien is op de foto, maar in het daglicht zie je de warme gloed duidelijker. Persoonlijk vind ik die heel erg mooi en goed gelukt. Het geeft je haar net een goede boost die je haarkleur intenser maakt. Ik ben erg tevreden over dit product, maar ik weet niet of ik dit product veel vaker zal kopen. Het resultaat is mooi, maar ik vind het niet echt heel erg nodig. Bij een echte spoeling zal ik meer resultaat eruit halen en er langer van kunnen genieten. Maar wil je alleen een gloed of een ondertoon dan is dit een perfect product voor een perfecte prijs.

Ik hoop dat jullie dit artikel interessant en informerend vonden. Ik vond het in elk geval leuk om het uit te proberen en het resultaat/mijn mening met jullie te delen.

Als jij dit product nou ook hebt uitgeprobeerd, dan zou ik het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat met jouw mening over deze kleurshampoo!

See you by the next article,
Amber van Elten 

 

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.