Beauty | Review: Rimmel London Wonder’full Wake me up mascara with vitamins and cucumber

maandag, maart 21, 2016
Toen deze mascara nieuw op de markt zou komen was ik even verbaasd. Komkommer(geur) in een mascara? Maar ook vitamines? Wat zou het nut hiervan zijn en zou het überhaupt wel effect hebben? Zelf twijfelde ik nog te veel om de mascara van € 13.99 te kopen. Het is redelijk veel geld. Voor dat geld zou je zelfs twee paletten van MUA kunnen kopen. Maar gelukkig kwam Kruidvat met de leuke actie: 1+1 gratis. Kerst was in zicht en ik mocht nog iets uitkiezen van mijn lieve vriend. Dus uiteindelijk ging ik toch met een fel groene mascara de deur uit. En ik kan alleen maar zeggen: wat ben ik slim geweest en wat is mijn vriend lief!
Wil je weten waarom en wat mijn mening is over deze speciale mascara? Lees dan snel verder.
Ik wens jullie veel leesplezier!

Het eerste wat natuurlijk opvalt is de fel groene verpakking met de oranje letters erop. De groene kleur slaat natuurlijk op de komkommer, maar ik vind het ook frisheid uitstralen. De geur maakt het allemaal nog frisser. De komkommergeur zorgt er voor dat je een lekkere energieboost krijgt in de ochtend. Ook is de mascara geschikt voor gevoelige ogen. Ik zelf, met lenzen, heb de mascara als heel prettig ervaren (ook met het reinigen).

Op de plastic verpakking eromheen staat nog wat extra informatie. Ook staat bij die extra informatie welke ingrediënten erin zitten. Zo zit er een formule in van Provitamine B5, vitamine E en komkommerextract. Deze formule moet ervoor zorgen dat je wimpers de hele dag prachtig in model blijven zitten zonder klontjes. Ze beweren ook dat de mascara ervoor moet zorgen dat je er frisser en opgewekter uitziet.

Het borsteltje is vrij grof en heeft de vorm van een zandloper. De haartjes van de mascaraborstel zijn echt, waardoor je ogen minder gaan irriteren. Omdat het borsteltje een zandloperfiguur heeft, kan het perfect de vorm van de wimperlijn volgen. Zo worden al je wimpers omhoog geduwd en krijg je meer volume. Het fijne is dat de mascara vloeibaarder is en dit voorkomt klontjes.

Dit is het uiteindelijke resultaat:

Ik zie een duidelijk verschil. En ik ben zeer tevreden! Mijn wimpers worden duidelijk langer en krijgen meer volume door deze mascara. Ook is aan het einde van de dag niet de helft afgebrokkeld, waar ik met veel andere mascara’s wel last van heb.
De mascara is ook heel makkelijk te verwijderen. Met een klein beetje make-up remover of een washandje van 'makeuperaser' (alleen water voor nodig) krijg je de mascara er binnen no-time af. Geen geboen of geveeg; gewoon rustig erover heen masseren.

De grootste voordelen vind ik:
Dat mijn wimpers er duidelijk langer van worden. Ook geeft de mascara geen klontjes, dit geeft een mooier effect voor elk wimperhaartje. Wat ook een voordeel is, is dat de mascara er gemakkelijk af te halen is. Zodra je make-up remover of water gebruikt haal je de mascara er zo af. Het breekt je wimpers niet af en de mascara glijdt er als het ware af. Verder merk ik dat mijn wimpers echt verzorgd worden door de mascara. Normaal gesproken heb ik bij mascara's heel erg dat mijn wimpers er korter door worden. Bij deze mascara heb ik dat niet!

Kortom: Ik vind deze mascara top! En ik beveel deze mascara aan iedereen aan, die echt langere en verzorgde wimpers wil hebben.

Ik hoop dat jullie deze review interessant vonden en dat jullie hiermee een idee hebben gekregen hoe de mascara voor mij werkt. Ik vind het € 13.99 in elk geval waard.
Ik zou het erg leuk vinden als je mij zou willen volgen op mijn Social media.

Follow me:
💄Twitter
💄Youtube
💄Shop
💄Snapchat - Amberveltenx

See you by the next article,
Amber van Elten

1 opmerking:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.