Tag | Lente

maandag, april 04, 2016
Ik kwam deze hele leuk tag tegen op het blog van Hanneke Ik wilde deze tag zelf ook graag invullen zodat jullie een beetje een idee hebben hoe voor mij de lente is. Dus bij deze de ingevulde lentetag! Ik wens je heel veel leesplezier.
 


Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?
Bloemetjes, kleine beestjes en het lekkere weer dat gaat komen. Voor mij is dit seizoen top, ik kom weer helemaal in een vrolijke stemming en kom uit mijn 'winter dipje'. Voor mij zou het perfect zijn om in de winter een winterslaap te houden en dan te ontwaken in de lente. Heerlijk!

Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Het klinkt misschien gek maar, ik heb het gevoel dat wanneer de lente aanbreekt en het dus ook mooier weer wordt de buitenlucht ook anders gaat ruiken. Het ruikt frisser en naar de zon. Alsof de bomen nog meer zuurstof geven. Ook ruik ik de heerlijke geur van de bollenvelden. Want gelukkig woon ik in een plaats met een prachtige natuur.

Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Als ik eerlijk ben lak ik mijn nagels niet meer zo vaak. Voor stage mag ik geen felle nagellakkleur gebruiken alleen maar een nude kleur. En daardoor zijn veel van mijn nagels afgebroken en dus te lelijk om ze een mooie kleur te geven. Wel ga ik mijn nagels weer lakken wanneer ik weer naar school toe ga. Mijn favoriete nagellak kleur is dan: een licht paars/blauwe kleur.


Wat is je favoriete lentebloem?
Ik ben helemaal gek van bloemen. Ik haal ze graag naar binnen toe, zo zie ik de mooie natuur ook binnen. Gelukkig werkt mijn vader bij een bloemenbedrijf en krijg ik bijna elke week een nieuw bosje bloemen. Hierdoor ben ik heel veel bloemen mooi gaan vinden. Maar de allermooiste lentebloem vind ik: een Hyacint.

Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Wat betreft fashion spreekt mij de trend met de roze en blauwe kleuren het meeste aan. Het zijn mooie roze en blauwe pastelkleuren. Ook spreekt de trend van de stoere en rechte jacks mij aan. Een stoer lerenjack, ik hou daar wel van.

En wat de make-up betreft spreekt mij de trend 'suikerspin' oogschaduw het meeste aan. Ik vind de roze oogschaduw heel mooi gecombineerd met pastel en zo krijg je een romantische ooglook. Ook vind ik de trend met de blauwe eyeliner heel erg mooi. Die zorgt voor een frisse oogopslag en minder vermoeide uitstraling.

Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
Mijn favoriete lenteparfum is de Mango Temptation bodymist van Victoria Secret. Deze ruikt heerlijk fris en doet mij denken aan een heerlijke fruitschaal. En in dit seizoen komen ook weer de lekkere fruitsoorten in volle overvloed binnen!
Mijn favoriete geurkaars voor in de lente is lavendel. Deze ruikt heerlijk naar de buitenlucht. Eigenlijk vind ik alle geurkaarsen met een bloem erin verwerkt erg lekker voor in de lente.

Houd jij een lenteschoonmaak?
Echt een lenteschoonmaak niet. Maar ik merk wel dat als het mooier weer is ik sneller mijn kamer opruim en schoonmaak. Zo kan ik het raam open zetten zodat het heerlijk kan luchten en krijg ik er een schone en frisse kamer van.


Wat is je favoriete lente accessoire?
Ik denk niet dat ik in de lente heel veel andere accessoires draag. Maar misschien draag ik dan wel juist minder drukke kettingen, omdat de kleding die ik dan ga dragen al vaak printjes of opvallende kleurtjes hebben; dus het is al druk genoeg.

Heb jij nog leuke plannen tijdens de meivakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Hemelvaart)?
Met Pinksteren en Hemelvaart ga ik waarschijnlijk geen bijzondere dingen doen, buiten het feit dat ik vrij ben op die dagen en volgens mij valt mijn meivakantie dan precies. Helaas anders hadden we nog een paar extra daagjes vrij. Op deze vrije dagen ga ik mij waarschijnlijk bezig houden met bloggen, mijn YouTube kanaal en heerlijk genieten van het mooie weer (als dat ons is gegund).

Omschrijf je favoriete lenteoutfit:
Mijn favoriete lenteoutfit is iets fleurigs met mooie lichte kleuren (zoals pastelkleuren en wit). Ook ga ik in de lente weer sneller voor een witte broek/een lichte spijkerbroek en gympen. Alle luchtige kleding mag weer uit de kast!


Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en dat jullie zo een beetje een inzicht hebben gekregen door de leuke vragen. Laat ook even weten of jullie de tag al hebben ingevuld, dan kan ik jullie antwoorden bekijken.
Heb je de tag nog niet ingevuld ? Voel je dan vrij om deze tag ook te gebruiken (ik zou het dan wel leuk vinden als je mij zou willen noemen).

See you by the next article,
Amber van Elten

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke tag! En leuke antwoorden :). Mijn favoriete geur is die van gemaaid gras. Dan is het voor mij écht lente!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk dat jij deze tag ook gedaan hebt

    BeantwoordenVerwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.