Beauty | Review: JEMAKO make-up pads

vrijdag, juni 24, 2016
Iedereen zoekt naar een simpele manier om je make-up te verwijderen. Want wat nou als je niet zoveel ruimte in je tas hebt voor al die flacons en dan ook nog al die losse watjes. Persoonlijk moet ik wel drie dingen meenemen om mijn make-up te verwijderen, namelijk: kokosolie, micellair water en een tonic. Dit neemt natuurlijk heel veel ruimte in.

Hiervoor is er een heel simpele oplossing: de make-up reinigings-pads van JEMAKO. Ik heb deze pads een tijdje uitgetest en ik ben er zeker over te spreken. Het enige wat je namelijk nodig hebt is: water. Super easy!

De pads van JEMAKO zijn zo gemaakt dat je er alleen water voor hoeft te gebruiken en niks anders nodig hebt. Dit is natuurlijk super handig. Vooral als je ergens heen gaat en je je make-up eraf wilt halen: je hoeft alleen je pads mee te nemen en je zit 'save'. Ook kun je ze natuurlijk makkelijk onder de douche gebruiken (genoeg water)

Hier even op een rijtje wat voor voordelen de pads hebben:

Geschikt voor ieder huidtype
Reinigt zacht en diep in de poriën
De zeer fijne vezels verwijderen vuil en overtollig vet (voorkomt mee-eters)
Duurzaam en milieuvriendelijk
Wasbaar en dus hygiënisch (tot 95˚C)
Houden de beschermfunctie van de huid in stand


Dit alles is bevestigd door een erkend universiteitsinstituut. Dit geeft al meer zekerheid.

Maar werkt dit alles echt zo goed als zij beweren?
Per punt ga ik langs om daar antwoord op te geven:

Geschikt voor ieder huidtype

Reinigt zacht en diep in de poriën
De zeer fijne vezels verwijderen vuil en overtollig vet (voorkomt mee-eters)
Duurzaam en milieuvriendelijk
Wasbaar en dus hygiënisch (tot 95˚C)
Houden de beschermfunctie van de huid in stand  

Alles klopt met wat zij beweren over de pads van JEMAKO. Ik merk aan mijn huid, dat mijn huid er rustiger van wordt en dat de pads beter reinigen dan normale watjes. Dit komt doordat er wat langere haren op zitten waardoor de pads ook echt in de poriën kunnen komen en daardoor nog beter reinigen.
Wat ook een enorm pluspunt is, is dat je de pads gemakkelijk kunt wassen en ze daarna weer kunt gebruiken. Het hoeft niet eens in de wasmachine, het kan ook met de hand in combinatie met een milde zeep.

Over de beschermfunctie van de huid in stand houden: daar ben ik het ook helemaal mee eens. Al die middeltjes zijn niet goed voor je huid en er kunnen ingrediënten inzitten die zorgen voor huidveroudering. Plus als je weer teveel reinigingsmiddelen gebruikt op je huid kan dat weer voor verstoppingen zorgen en dat probeer je juist te voorkomen. Met water kun je het prima weghalen en desnoods gebruik je er een milde zeep, zoals Zwitsal, bij.

Persoonlijk gebruik ik de pads in combinatie met een gezichtslotion. Dit gebruik ik nadat ik mijn huid gereinigd heb met de pads. Hiermee haal ik de laatste restjes weg, plus haalt het al mijn vet van mijn gezicht af.

Een tonic is aan te raden in de ochtend voor je dagcrème en in de avond voor je nachtcrème.

De gezichtspads zijn verkrijgbaar op de website van Francien Hazebroek:


- De gezichtspads verkrijgbaar in een set van 3
- De make-uppads verkrijgbaar in een set van 7

Ik hoop dat jullie iets aan deze review hebben gehad en daarmee een idee hebben gekregen wat deze pads van JEMAKO inhouden.


Heb jij zelf al een ervaring
met JEMAKO?

See you by the next article,
Amber van Elten
  

1 opmerking:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.