Youtube | EERSTE INDRUK ~ Essence `The glow must go on

dinsdag, juni 07, 2016
Er staat natuurlijk weer een nieuwe video online voor jullie. Ik ben best wel enthousiast over deze video, want in deze video geef ik jullie mijn eerste indruk over het make-up palet van Serena Verbon. Dit palet is in samenwerking met Essence ontworpen.

In de video swatch ik de poeders voor jullie, maar ook maak ik een make-uplook met dit palet!

Ben jij nou benieuwt wat ik van dit palet vind en hoe de make-uplook is geworden. Bekijk dan snel mijn nieuwste video:Binnenkort komt er ook een uitgebreide review over dit palet op mijn blog. Dus houd mijn blog in de gaten :)
(Bijgewerkt) De review staat inmiddels online!!)


~Wat vinden jullie eigenlijk van mijn nieuwe soort thumbnail?
Laat het vooral even weten!See you by the next article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.