Beauty | Review: Ziaja Smoothing Enzyme Peeling

woensdag, juli 27, 2016
In dit artikel wil ik jullie graag vertellen over een product van een merk dat ik nog nooit eerder gebruikt heb. Het merk waar ik het over wil hebben is: Ziaja. Ik had wel eerder van dit merk gehoord, maar ik heb mij er nooit echt in verdiept. Nu het merk wat bekender gaat worden, vond ik het toch interessant om mij er wat meer in te verdiepen.
Ziaja Smoothing Enzyme Peeling
Ziaja had een hele leuke actie op Facebook, ze zochten bloggers die voor hun een review wilde schrijven over producten van dit merk. Ik heb mij hiervoor aangemeld en na drie prachtige producten uitgezocht te hebben kon ik een week later aan de slag.
Ik test nu al een aantal weken de producten van Ziaja en omdat ik een goudeerlijke review wilde schrijven, nam ik er uitgebreid de tijd voor. In dit artikel bespreek ik dus een van deze producten.

Waar ik in dit artikel over ga praten is: de Smoothing Enzyme Peeling. Deze peeling komt van de zeealg lijn. Toen ik dit product binnen kreeg kwam ik er achter dat het voor een 30+ huid is, dit wist ik niet toen ik de peeling uitkoos. Ondanks dit heb ik het product toch getest en wil ik graag mijn mening delen met jullie.

De verpakking is heel mooi blauw en ik vind dat deze kleur schoonheid en rust uitstraalt. Ook vind ik de kleur centraal staan voor de zee, wat weer slaat op de zeealg lijn waaruit dit product komt. Op de voorkant staat de naam, de lijn en het merk vermeldt. Op de achterkant staat in drie talen (Engels, Duits en Spaans) de ingrediënten vermeldt en de gebruiksaanwijzing. Als laatste staat er de werking ervan vermeldt. Kort gezegd, je moet de peeling 10 tot 15 minuten in laten trekken en het daarna afspoelen met warm water. Ook wordt er aanbevolen om dit product 1 tot 2 keer per week te gebruiken. De peeling moet er voor zorgen dat je huid perfect glad en zacht wordt, ook verheldert het je huid.

Ik bracht een normale hoeveelheid aan op mijn huid en ik bracht de peeling aan alsof ik een normale dag/nachtcrème aanbracht. Het grote verschil met een crème is dat deze peeling dikker en stugger aanvoelt. De geur van de peeling was erg aantrekkelijk en rook heerlijk naar een dag/nachtcrème. Van de zeealg was in de geur niks te bekennen (misschien is dat maar beter).
Ziaja Smoothing Enzyme Peeling
Wanneer de peeling net op mijn huid was aangebracht was het nog een beetje plakkerig. Maar na verloop van tijd (richting de 10 minuten) was er van de peeling bijna niks meer te bekennen.

Na 15 minuten reinigde ik mijn huid en dit deed ik zoals aangegeven met warm water. Om mijn gezicht af te drogen, depte ik mijn gezicht zachtjes met een handdoek.

Natuurlijk voelde ik gelijk aan mijn huid of ik verschil merkte/voelde. En ik voelde daadwerkelijk verschil! Mijn gezicht was zachter en daarmee dus ook gladder. En doordat je hierin al verschil zag, verhelderde dat je gezicht weer. Mijn gezicht was compleet tot rust gekomen van de peeling. Een groot voordeel was ook dat toen ik de peeling op had, het niet ging trekken zoals bij een gezichtsmasker.
Ik weet niet of dit product ook voor het verminderen van mee-eters moest zorgen, maar als dat zo was is dat het enige geweest wat voor mij niet echt zichtbaar is verandert door de peeling. Misschien heeft het zich wel vermindert, maar helemaal weg zoals dat met een neusstrip gebeurt, dat deed het niet.

Ik ben dus heel erg over dit product te spreken. Voor mij heeft het een goede werking ondanks dat het voor een 30+ huid bedoelt is. Ik denk dat als je net zoals ik (ongeveer) 5 tot 6 dagen in de week foundation draagt, je dit product prima kan gebruiken. Wanneer je veel make-up draagt heeft je huid gewoon een extra boost nodig. Ik vind dat je dat met dit product prima kan doen!

Ik ben dus zeer tevreden over deze peeling en ik geef mijn huid 2 keer per week een heerlijk momentje van rust.

De peeling is te koop in de website van Ziaja. En is te vinden onder het kopje 'gezichtsverzorging' en dan het sub kopje 'Peelings'

- Hebben jullie al eens een product van Ziaja geprobeert? Welk product is jouw favoriet? -

Follow me:
💄Instagram
💄Twitter
💄Youtube
💄Webshop

See you by the next article,
Amber van Elten


Dit artikel is in samenwerking met Ziaja.
Alle meningen zijn 100% mijn eigen.
 

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.