Beauty | Review: Essence 'The glow must go on' palette

vrijdag, juli 08, 2016
Ondertussen weet bijna elke make-upliefhebber het al: Serena Verbon van Beautylab heeft een eigen make-up palette! Samen met nog 3 andere bloggers hebben ze hun eigen palette ontworpen en uitgebracht met Essence, maar niet alleen een palette ze hebben ook alle vier een bijpassende nagellak ontworpen.

De vier paletjes die in het Essence schap liggen zijn:

💄01 Touch up to go! one-for-all-palette + 01 Be Happy+Smile - Diana zur Löwen (Dfashion)
💄02 Vintage Rose + 02 Hello beautiful - Palmira (Beauty Palmira)
💄03 Shape & Shadows eye contouring palette + 03 All eyes on me - Mary (Strikeapose)
💄04 The Glow must go on + 04 Shine Bright - Serene Verbon (Beautylab)

Voor nu review ik het palette '04 The glow must go on' door Serena Verbon.

Allereerst vind ik de verpakking er heel erg leuk uit zien. De verpakking straalt niet echt luxe uit, maar wel vrolijkheid. Op de voorkant staat natuurlijk de naam van het palette + dat het een palette met bronzing- en highlighting poeders is. Verder staat er op de voorkant dat dit palette uit de 'blogger's beauty secrets' komt. De print doet mij denken aan het zomerseizoen met festivals en een lekkere gebruinde huid. Ik word vrolijk van de kleuren die erin verwerkt zijn en de pastel blauwe kleur komt natuurlijk terug in de modetrend van 2016. 

Maar dan komt natuurlijk het belangrijkste: de binnenkant. En ik vind het echt een heel erg mooi palette op het eerste gezicht. De bronzer viel mij gelijk op, omdat deze natuurlijk in het midden zit en het het grootste vakje is. Er zit een spiegel in het palette en verder zit er nog een kleine applicator in, deze kun je eventueel gebruiken om de bronzer, blush of highlighter aan te brengen.Allereerst swatchte ik de bronzing-powder, het is een shimmery bronzing powder in drie kleuren en met een zeer goed pigment. Alle shimmertjes in de bronzer kan je zien zitten en de kleuren stralen je tegemoet. Deze bronzer is ook heel erg multifunctioneel, je kan het voor 3 doelen gebruiken.
Namelijk voor:
- Bronzer
- Blush
- Oogschaduw
Dan heb je nog 2 oogschaduw kleuren, de kleuren: 'Cinnamon' en 'Sandalwood'. Dit zijn beide matte oogschaduwen in een bruine kleur. De kleur Cinnamon heeft een wat meer oranje ondertoon en Sandalwood is echt diepbruin. In Sandalwood zitten kleine subtiele shimmers. Ook van deze poeders is de pigment super intens. De poeders zijn ook erg makkelijk aan te brengen en de kleuren blenden goed in elkaar over.

Als laatste is er nog de 'Honey glow' highlighter. Deze highlighter lijkt in het palette erg wit, maar wanneer je hem op je huid aanbrengt heeft de highlighter een intens gouden shimmer. De highlighter is net als de andere kleuren heel erg goed gepigmenteerd en brengt ook weer heel makkelijk aan zonder korrelig te zijn. De Honey glow highlighter valt op maar is ook klassiek. De highlighter kan je natuurlijk ook gebruiken op je wenkbrauwbot en in de hoek om je traanbuis, om zo je ooglook helemaal af te maken. Persoonlijk vind ik de Honey Glow highlighter de mooiste poeder uit het palette + een leuk weetje: de Honey Glow highlighter is een dupe van NARS Albatros.

Ik ben echt helemaal verliefd op dit palette en zeker voor de prijs  € 4.99 is het een top product! Dit palette past zo in mijn dagelijkse stash, maar het is ook geschikt voor een avondje uit.

Ik las dat dit palette zo hard was gegaan dat het helemaal uitverkocht was, maar omdat het zo goed liep heeft Essence samen met Serena besloten om de paletten in hun assortiment te houden. Dit heeft zij laatst bekend gemaakt op Instagram.
Dus heb je het palette nog niet in bezit omdat je steeds misgrijpt? Vrees niet, want binnenkort zijn ze er weer !
Ik hoop dat jullie dit een leuke review vonden om te lezen. En ondanks dat er nu al honderden op het internet staan, wilde ik toch aan jullie laten weten wat ik nou van dit palette vind. Hopelijk hebben jullie er zelf ook iets aan gehad en weet je nu zeker, dat als je het palette nog niet hebt, je het echt MOET hebben!


Als laatste wilde ik jullie nog laten weten dat ik ook een video heb opgenomen over dit palette, namelijk een 'Eerste indruk video' in deze video zie ik het palette voor het eerst en laat ik jullie beeldswatches zien. Verder laat ik ook zien hoe ik er een make-uplook mee maak. Ik zou het heel erg leuk vinden als je deze video zou willen bekijken!


Heb jij dit palette zelf al gekocht en wat vind jij ervan?

See you by the next article,
Amber van Elten2 opmerkingen:

  1. Ik heb hem nog liggen om te testen, ik kom er maar niet aan toe. Maar ik ben zo benieuwd :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt doen ! Het is het zo waard !! Ik ben er echt verliefd op, vooral die highlighter 😍😍

      Verwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.