Beauty | Review: I Heart Makeup chocolate palette `Pink Fizz

woensdag, augustus 17, 2016
Op Instagram liet ik al weten dat ik officieel verliefd ben op dit palette. Dit ging alleen nog over de swatches. Ik kreeg verbazingwekkend veel likes op de foto die ik bij deze liefdesverklaring plaatste. Terwijl (eerlijk) ik het niet de mooiste foto van het palette vond.
In dit artikel vertel ik jullie meer over het palette en laat ik jullie een ooglook zien die ik met het palette gemaakt heb. Want swatches kunnen er mooi uitzien, maar is de werking van het palette ook goed?

 
  
Ik begon natuurlijk eerst met foto's maken van het palette. En met dit gedeelte leef ik mij altijd helemaal uit. Ik maak 10x zoveel foto's als dat ik nodig heb en ook al weet ik dat ik ze toch nooit allemaal online ga zetten, ik wil ze niet weggooien (mijn telefoon is daarom ook al aardig vol qua geheugen).
Daarbij bekeek ik natuurlijk ook de verpakking van dit palette. En deze verpakking vind ik echt geweldig. Het moet een chocoladereep voorstellen die half opgegeten is en waarbij de chocola al aan het smelten is. Echt een heel leuk idee voor een verpakking. Ook de sluiting van dit palette werkt makkelijk en ik heb niet het gevoel dat als ik het palette wil openen dat ik dan mijn nagels  kwijt raak. Persoonlijk zou ik niet zeggen dat dit palette een dupe is van de Too Faced chocolate Bon Bons, omdat het super goede paletten op zich zelf zijn en dat voor maar € 9,99 op makeupmusthaves.nl.

Na de foto's begon ik met de swatches. Ik had al aardig wat reviews gelezen over de I Heart Makeup paletten, dus ik had een hoge verwachting. Allereerst zag ik dat alle kleuren een eigen naam hebben, dit vind ik leuk en handig. Zo word elke kleur nog unieker.
Dit zijn de namen van de volgende kleuren:
✨Eerste rij van links naar rechts
- Champers - Drink - Flute - Sparkling - Toast
✨Tweede rij van links naar rechts
- Bubbles - Girl - Party - Elegant - Celebrate - Truffle
✨Derde rij van link naar rechts
- Rosy - Cork - Pop - France - Pink Fizz

Toen ik de eerste paar kleuren aanbracht was ik meteen al verliefd, zulke mooie kleuren die je allemaal prachtig met elkaar kunt combineren! Werkelijk elke kleur is stuk voor stuk p r a c h t i g!
Persoonlijk ben ik meer fan van de ene kleur dan de andere, maar dat is natuurlijk heel erg persoonlijk en natuurlijk moet je ook kijken welke kleuren er bij jezelf passen.Wat ook een groot compliment is aan de makers van dit palette, is dat ze het palette zo gemaakt hebben dat er weinig tot geen fall-out ontstaat. Dit scheelt veel werk, je moet natuurlijk wel even je kwastje aftikken anders ontstaat er wel veel fall-out.

Persoonlijk vind ik de oogschaduwen op de laatste rij, de minste rij van het hele palette. Dit ligt niet aan de kleur zelf, want de kleuren vind ik super mooi. Maar deze kleuren hadden heel veel moeite met aanbrengen, ook kwam er minder pigment van af. Vooral van de kleur 'Rosy' valt het pigment erg tegen. Dit vind ik erg jammer, want de kleur op zich is erg mooi.

Verder vind ik natuurlijk de verpakking van het palette echt geweldig. De sluiting van dit palette werkt makkelijk en ik heb niet het gevoel dat als ik het palette wil openen dat ik dan mijn nagels  kwijt raak. Ik zou niet zeggen dat dit palette een dupe is van de Too Faced chocolade paletten, omdat het super goede paletten zijn en dat voor maar € 9,99.

De ooglook die ik met dit palette gemaakt heb kon je ook zien in mijn YouTube video van Ariana Grande - Dangerous Woman.

De ooglook:

Wenkbrauwbot: Champers & Bubbles
Arcadeboog: Truffle, Pop & Cork
Bewegend ooglid buitenste hoek: Cork
Bewegend ooglid midden: Flute                                                      
Bewegend ooglid binnenste hoek: Toast                                             Traanbuis: Bubbles
Onder waterlijn: Pop

Ik ben dus zeer tevreden over dit palette en dit palette is uitgegroeid tot een van mijn favorieten!
Hebben jullie het Pink Fizz ook al in jullie bezit en wat is jullie mening over het palette?

See you by the next article,
Amber van Elten

5 opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.