Tag | Save or Kill

vrijdag, augustus 26, 2016
Tag
Door de lieve en getalenteerde Bertina van: AllaboutBertina.nl ben ik genomineerd om de tag 'Save or Kill' in te vullen. Dankjewel Bertina dat ik aan deze leuke tag mag deelnemen! Bij deze interessante tag heeft Bertina 10 dilemma's voor mij bedacht, waarop ik antwoord ga geven. Ben je benieuwt wat voor antwoorden ik gegeven heb en wie ik ga nomineren voor deze tag? Lees dan snel verder en heel veel leesplezier X

Allereerst: Hoe werkt deze tag?
Bedank de blogger die jou genomineerd heeft.
✨ Beantwoord de vragen waarbij je steeds kiest tussen twee keuzes.
✨ Nomineer een paar andere bloggers voor deze tag (vergeet hun bloglink niet).
✨ Maak een lijstje van ongeveer 10 keuzevragen voor de genomineerden.
✨ Breng de genomineerde op de hoogte van hun nominatie.

Dilemma 1: Highlighter of lipstick?
Ik zou dan gaan voor highlighter. Ik draag heel vaak geen lipproducten, omdat ik het niet echt nodig vind (op dat moment). Highlighter vind ik gewoon een prachtig product, wat je er mee kan en wat het doet. Geweldig!

Dilemma 2: Catrice of Essence?
Oe deze vind ik echt lastig! Ik heb wel meer van Essence in mijn stash, maar Catrice heeft hele mooie producten vaak. Hhmm, als ik echt zou moeten kiezen, dan ga ik toch voor het merk waarvan ik het meeste heb: Essence dus.

Dilemma 3: Hond of kat?
Nog zo'n lastige! Ik heb ze namelijk allebei en ik ben op beide diertjes heel erg gek. Ook al heb ik een eigen poesje, zou ik toch voor een hond gaan. Sorry Twyla...

Dilemma 4: Alleen nog maar series kunnen kijken of alleen nog maar films?
Ik zou gaan voor de films. Ik vind series heel erg leuk, alleen als je elke keer weer aan een ellendig lange serie moet beginnen, dan ben ik het op den duur echt zat.

Dilemma 5: Bloggen of YouTube?
Ik vind het allebei echt super leuk om te doen, maar er moet natuurlijk een keuze gemaakt worden. Ik ga dan voor YouTube. Want in principe kan ik alles wat ik blog ook op film vertellen. Dat is voor mij dan een win-win.

Dilemma 6: Netflix of altijd gratis naar de bioscoop kunnen?
Netflix! Deze keuze, omdat ik ga al niet zo vaak naar een bioscoop toe, alleen als er een film komt waarvan ik eerdere delen ook in de bioscoop heb gezien. Dan vind ik het wel leuk. Maar verder ga ik er nooit echt heen, omdat de films mij niet heel erg aanspreken, of ik het niet de moeite waard vind om te gaan. Nu zou ik inderdaad gratis naar de bioscoop kunnen, alleen vervoer en eten kost ook allemaal geld. Laat mij maar lekker op de bank een filmpje kijken.

Dilemma 7: Gedachtes kunnen lezen of onzichtbaar zijn?
Ik kies: gedachtes lezen. Ik zou best wel wille weten wat sommige mensen denken, ook over mij.

Dilemma 8: Altijd donuts als ontbijt of altijd pizza als avondeten?
Ook een lastige, ik vind het allebei erg lekker. Maar ik ga voor de donuts als ontbijt. Ik sla af en toe nog wel eens mijn ontbijt over (ik weet het, best wel slecht), maar als ik dan geen zin heb in donuts kan ik die even overslaan. En altijd pizza als avondeten... Ik vind pizza echt heel erg lekker, maar teveel dat komt niet goed.

Dilemma 9: GTST (goede tijden slechte tijden) of nieuwe tijden?
Allereerst, leef ik onder een steen dat ik niet weet wat 'nieuwe tijden' is? Dan wordt het dus automatisch GTST. Ook al vind ik dat ook niet echt leuk.

Dilemma 10: Voor € 1000 aan kleding mogen kopen of voor € 1000 aan make-up kunnen kopen?
Bertina wat maak je mij het lastig zeg! Dit is de moeilijkste vraag van allemaal. Ook al blog en YouTube ik veel over beauty, vind ik fashion ook een belangrijk onderdeel. Ik word van beide heel erg blij, laat staan als je € 1000 mag uitgeven hoe blij ik dan ben. Maar als ik echt moet kiezen en dat doe ik echt met pijn in mijn hart, kies ik voor € 1000 aan make-up. Mijn stash mag nog wat groeien en dan kan ik ook wat duurdere producten kopen.

Nou Bertina je heb mij het wel lastig gemaakt met deze vragen, maar ik vond het heel erg leuk om een genomineerde te zijn! Heel erg bedankt hier voor. Nu wordt het tijd om de volgende genomineerde bekend te maken.........

Hierbij nomineer ik:

✨ Hanneke - Allabouthanneke
✨ Rachel - rachelkromdijk.nl
✨ Kirsty - beautiliciousworld.nl
✨ Kristina - krstna.nl

Jullie 10 dilemma's zijn:

1. Nooit meer bloggen of nooit meer YouTube?
2. Multimiljonair zijn of minder rijk zijn, maar wel goede doelen steunen?
3. Voor altijd rokjes of voor altijd jurkjes?
4. Maybelline New York of Rimmel London?
5. Voor altijd lente of voor altijd herfst?
6. Lipstick of liquid lipstick?
7. Een mierenplaag of een vliegenplaag?
8. Wie is de Mol of Expeditie Robinson?
9. Instagram of Snapchat?
10. Bij een brand al je make-up verliezen of al je kleding?

Heel veel succes en plezier met het invullen van deze tag!

Follow me:
๐Ÿ’„Instagram

๐Ÿ’„Facebook
๐Ÿ’„Twitter
๐Ÿ’„Youtube
๐Ÿ’„Pinterest
๐Ÿ’„Bloglovin
๐Ÿ’„WeHeartIt 
๐Ÿ’„E-mail
๐Ÿ’„Shop
๐Ÿ’„Snapchat - Amberveltenx
 
See you by the next article,
Amber van Elten

2 opmerkingen:

  1. Ja ik heb het niet gemakkelijk gemaakt. Super leuk om je antwoorden te lezen. Heel leuk gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.