Beauty | Review: Ziaja Subtle bronze face crème

zondag, oktober 02, 2016
Ziaja Subtle bronze face crème
In de winter verdwijnt de zon snel en een kleurtje krijgen zit er dan ook niet echt meer in, maar hoe heerlijk zou het zijn als iemand tegen je zegt: "Heb je in de zon gezeten? Je hebt een lekker kleurtje". In dit artikel laat ik jullie een bijpassend product zien van Ziaja, namelijk de 'Subtle bronze face crème'.
Van deze crème zou je een kleurtje moeten krijgen alsof je in de zon gezeten hebt. Ook moet dit product geen vlekken geven op je huid zoals veel zelf-bruiners wel doen en het werk doen van een dagcrème.
Ik heb dit product een aantal weken getest om zo een goede indruk te krijgen over het product en de werking ervan.

Allereerst ruikt de crème heerlijk! Ik ben niet zo heel erg goed in geuren omschrijven, maar het doet mij denken aan zonnebrandcrème. Ik vind dat persoonlijk altijd lekker "verzorgend" ruiken. De substantie van de crème is vrij dik en heel erg snel trekt de crème niet in. Persoonlijk vind ik dat niet heel erg, alleen wanneer ik deze crème onder mijn make-up gebruik, duurt het erg lang voordat ik mijzelf kan gaan opmaken. Ik hou altijd wel van een lekker dikke en verzorgende crème, maar ik snap ook dat andere daar geen interesse in hebben. De crème laat wel snel een olielaag achter op mijn huid, dit vind ik wel een nadeel omdat mijn foundation/concealer dan niet goed blijft zitten. In het potje zit 50ml en hier kan je erg lang mee doen, omdat je niet veel nodig hebt om je hele gezicht te verzorgen.

Wat ik zo fijn vind aan het merk Ziaja, is dat alle producten (inclusief dit product) gemaakt zijn van alleen maar natuurlijke ingrediënten. Ook is dit merk volledig dierproef vrij. Ik ben daar zelf nog niet heel erg intensief mee bezig, maar ik wil het wel weten of het wordt gehanteerd of niet en ik waardeer het altijd zeer als het blijkt dat het wel dierproef vrij is.
Ik merk ook gelijk aan mijn huid dat dit product 100% natuurlijk is. Persoonlijk heb ik geen gevoelige en onrustige huid, maar ik merk het wel! Ik heb minder last van mee-eters, mijn huid is minder gevoelig en ook heb ik minder last van een jeukende huid (af en toe heb ik dat). Maar vooral merk ik dat mijn huid echt blij is met de crème en gelukkig is dat zij verzorgt wordt.

Om aan jullie te laten zien dat dit product echt 100% natuurlijk is dit de ingrediëntenlijst per 50ml:
Aqua (water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Dihydroxacetone, Propylene Glycol, Amber (succinum) Extract, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Juglans Regia (Walnut) Shell Extract, Dimethicone, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragence). - Key ingrediënten:
Walnut and Amber extract, Vitamin E, Provitamin B5.
Het enige nadeel van deze ingrediënten lijst vind ik de parabenen, omdat ik mij daar toch niet helemaal zeker over voel.
Ziaja Subtle bronze face crème resultaat
Maar alle extra resultaten eromheen weggelaten, werkt deze crème nou echt? Doet het wat het moet doen, dus je gezicht een kleurtje geven? Ik vind van wel! Op de verpakking staat dat de kleur pas na 3 of 4 uur van aanbreng te voorschijn komt. Ik vind dat je het gelijk al ziet. Maar het is weer niet zo heftig te zien dat je een (groot) verschil ziet tussen je gezicht en je nek (bijvoorbeeld). Ook is het heel erg natuurlijk, het lijkt gewoon alsof je even met je gezicht in de zon hebt gezeten. Wat nog meer een groot voordeel is, is dat het geen vlekken op je huid geeft. Ik heb dit met andere zelf-bruiners altijd!

Wat ik ook getest heb is: hoe lang het kleurtje zichtbaar blijft. Ik heb dit op twee manieren getest, namelijk -wanneer ik de hele dag geen make-up op had en 's avonds alleen mijn gezicht ging reinigen en -wanneer ik make-up heb gehad en ik 's avonds mijn make-up eraf haalde.

Ik vond dat ik deze review zo breed mogelijk moest maken, zodat ik het product aan alle kanten kan beoordelen.

Wanneer ik een hele dag geen make-up had gehad, kon je het kleurtje de hele dag zien. Maar ondanks dat ik op zo'n dag geen make-up draag, reinig ik 's avonds wel mijn huid. Helaas is het zo wanneer je je huid reinigt je het kleurtje meeneemt. Het is jammer want het liefst bouw je het op zodat het steeds langer blijft zitten, maar het is ook logisch. Eigenlijk gebeurt dat namelijk fulltime met je huid, daarom behoud je ook nooit je zomerkleurtje.
Toen testte ik het na een dag met make-up op. En eigenlijk merkte je al geen verschil als ik mijn foundation op had. Wat ook weer heel erg logisch is, want je smeert er eigenlijk een kleurtje overheen. Ook nadat ik mijn make-up eraf had gehaald, merkte je geen verschil in kleur van mijn gezicht. Wel merkte ik duidelijk verschil in de kwaliteit van mijn huid. Ik merk dat deze crème mijn huid echt heel erg goed verzorgt.

Ik ben dus heel erg tevreden over dit product en ik vind het echt een heerlijke crème. De kleur is niet heel erg heftig en opbouwen is niet mogelijk met deze crème. De andere kant ervan is dat het geen vlekken geeft en het natuurlijk blijft (geen zonnebankkleur). Hieronder zet ik nog even de voor- en nadelen op een rijtje voor een duidelijk overzicht:

Voordelen:
Ziaja Subtle bronze face crème
- Aangename geur
- Zuinig
- Geen vlekken
- Natuurlijke bruinings-kleur
- 100% natuurlijk
- Dierproef vrij
- Verzorgend
- Fijne substantie

Nadelen:
- Trekt langzaam in
- Laat een olielaag achter op de huid
- Niet opbouwbaar
- Kleur blijft niet lang zitten

Dit zijn eigenlijk alle nadelen, ik denk dat het daarom wel duidelijk is dat ik zeer tevreden ben over dit product! Dit product is in de webshop van Ziaja verkrijgbaar voor € 4,69.

- Gebruiken jullie zelf-bruiners? -

Follow me:
💄Instagram

💄Twitter
💄Youtube
💄Webshop

See you by the next article,
Amber van Elten
 

 
 
Dit artikel is in samenwerking met Ziaja.
Alle meningen zijn 100% mijn eigen.

2 opmerkingen:

 1. Het ziet er goed uit. Je ziet duidelijk verschil meid.
  Ik gebruik wel heel veel zelfbruiners zeker nu de winter voor de deur is. Ik vind die van Loreal en Lancaster goed.
  xx
  https://sherryhussain.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! O ik ben zeker benieuwt. Bedankt voor je leuke reactie x

   Verwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.