Beauty | Review: MUA Undress Your Skin shimmer highlighter 'Iridescent Gold'

woensdag, november 30, 2016
Mijn liefde voor highlighter is de afgelopen maanden sterk gestegen. Het is nu een product wat ik niet kan en wil missen. Ik hou van een lekkere heftige glow en eigenlijk durf ik dat pas sinds de laatste paar maanden. Ik weet niet precies waarom, want eigenlijk moet ik maling hebben aan wat andere vinden. Maar toch, ik dacht dat het misschien niet kon. Ik ben zelf blogger en Youtuber maar ik vind het geweldig om andere artikelen en video's te lezen en bekijken. Ik denk dat veel mensen haar wel kennen, maar Nikkietutorials houd ook van een stevige glow en ik denk dat ik door haar het meer ben gaan durven om een goede zichtbare highlighter te dragen. Nu shine ik de hele dag en begint mijn dag pas goed met een stevige highlighter.

Nu wil ik jullie dus heel graag vertellen over de highlighter vanuit de titel en waar ik een grote liefde voor hebt. Namelijk de MUA Undress your skin shimmer highlighter. Van deze "highlighter-lijn" heb je drie verschillende kleuren. Ik laat jullie nu de kleur: Iridescent Gold zien.

Dit is een highlighter met een witte ondertoon en met gouden shimmers. Door deze samenstelling, krijgt je huid een gezonde glans, waardoor het lijkt dat je in de zon gezeten hebt. Ik vind deze highlighter heel erg mooi met koelere kleding, gouden details en natuurlijk voor in de zomer.
- Deze highlighter blijkt ook nog een dupe te zijn van NARS 'Albatros'. -

Allereerst de verpakking en de vormgeving van het product:
De verpakking van dit product is simpel en niet speciaal. Het straalt niet echt een bepaald gevoel bij mij uit. Daarentegen is de vormgeving van de highlighter wel apart. De highlighter is namelijk in de vorm van golven gemaakt. Aan de andere kant doordat de verpakking wit is, vallen de highlighters wel beter op. Op de verpakking staat ook in het wit de naam van het product en het merk. Op de achterkant staat nog wat extra informatie, zoals de ingrediënten: Talc, Mica, CI 77891, Tin Oxide, Nylon-12 Argilla, Magnesium, Myristate, Ethylhexyl Palmitate, Sodium Benzoate.

Het pigment van deze highlighter is erg sterk, vooral de gouden shimmers zijn goed zichtbaar. De witte ondertoon is niet duidelijk te zien, maar dat geeft juist niet. De highlighter geeft dus goed kleur af en is erg gepigmenteerd, wel brengt hij wat stroef op de kwast aan en poedert die in het doosje een beetje. Maar al met al ben ik zeer tevreden over deze highlighter. Ik vind deze highlighter ook erg mooi bij mijn gezicht en mijn haarkleur passen. Ik lijk zo net even een tintje te hebben (met mijn bleke huid).Deze highlighter is in het schap van MUA te koop bij sommige Kruidvat filialen of online voor € 5.99.

Zijn jullie benieuwd naar deze dupe van Nars Albatros?

See you by the next article,
Amber van Elten


Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.