Personal | Mijn 2016

donderdag, januari 05, 2017
Omdat bijna elke blogger en youtuber terugblikt op zijn/haar afgelopen jaar, vond ik het maar eens tijd om dit ook te doen en dit op te schrijven in een artikel.
Dus bij deze geef ik jullie een samenvatting over mijn 2016 en als ik eerlijk ben: ik ben blij dat ik dit jaar gedag heb kunnen zwaaien.

Om een duidelijke scheiding te creëren verdeel ik het jaar in twee delen, namelijk het eerste halfjaar en het tweede.

In het eerste halfjaar had ik het idee dat dit echt een goed jaar zou worden voor mij en voor het gezin waar ik deel van uit maak. In het eerste halfjaar was ik "geslaagd" voor het 2e jaar van mijn studie en begon ik aan mijn examenjaar. Ook begon ik mijn YouTube kanaal en behaalde ik mijn rijbewijs. Wat voor ons allemaal in het gezin ook een groot voordeel met zich mee bracht, was dat dit het eerste jaar was waarin mijn moeder niet in het ziekenhuis heeft gelegen voor operaties etc. Verder was voor mij het enige nadeel in dit halfjaar, dat ik erachter kwam dat de studie die ik nu volg niet bij mij past en ik geen idee heb wat ik dan wel wil doen. Het liefst zou ik alleen maar bloggen en YouTube-filmpjes maken, maar die kans is erg klein (hier zou ik graag nog wat aandacht aan besteden in een ander persoonlijk artikel). Ook vond ik mijn eerste stage heel erg tegen vallen en had ik het idee dat ik als enigste het niet naar mijn zin had.

Het tweede halfjaar is vergeleken met het eerste een stuk slechter verlopen. Het is ook zo dat alles heel erg snel achter elkaar kwam en het ineens heel veel was. Op mijn 18e verjaardag werd ik heel erg teleurgesteld en stond ik voor een onverwachte "verrassing". Dit heeft mij wel een steek gegeven en iets veranderd in hoe ik ben. Maar die dag werd ook weer goed gemaakt door mijn lieve kitten Twyla, die ik letterlijk met een strikje om kreeg.
Verder kregen we een vakantie van een familielid aangeboden en toen we net twee dagen weg waren, werden wij gebeld dat mijn oom  (broer van mijn moeder) plotseling was overleden. Dit heeft bij ons heel veel los gemaakt en het heeft ons lichamelijk en geestelijk helemaal uitgeput. Onze vakantie was toen al voorbij en zo begonnen we eigenlijk ons nieuwe schooljaar oververmoeid.
Daarbij komt ook dat een paar weken later er bij mij pfeiffer geconstateerd is. Daardoor heb ik mijn stage moeten stop zetten en mijn school op een laag pitje gezet. Als laatste dachten wij ongeveer een maand geleden dat wij onze andere oom ook zouden verliezen. Want hij had weer een zoveelste hartinfarct gehad en ze wisten niet of het nog goed zou komen. Gelukkig is hij weer thuis en gaat het naar omstandigheden goed.

Nu zijn we in het nieuwe jaar en had ik gedacht en gehoopt dat ik het nieuwe jaar goed kon beginnen. Helaas is dit niet het geval, want mijn pfeiffer is niks verbeterd ten opzichte van 6 weken geleden. Dus ik mis straks nog meer van school en ik zit in mijn examenjaar...

Voor mij en het gezin waarvan ik deel uitmaak is 2016 dus niet ons beste jaar geweest en eigenlijk komt dat vooral door het laatste halfjaar. Ik hoop dus echt dat 2017 een beter jaar wordt in alle opzichten. Eerst moet ik dus beter gaan worden en ik heb geen idee hoelang dit gaat duren. Maar dit belemmert mij wel in alles wat ik doe en wil doen. Hier wil ik ook nog wat meer aandacht aan gaan besteden op mijn blog.

CoffeeLaat mij vooral weten hoe jullie 2016 is geweest en hoe jullie kijken naar 2017. En zouden jullie ook willen laten weten wat voor artikelen jullie graag zouden willen zien op mijn blog?

Een gelukkig nieuwjaar toegewenst!

Follow me:
💄Twitter
💄Youtube
💄Shop
💄Snapchat - Amberveltenx
 
See you by the next article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.