Beauty | 5 favorieten producten onder de €5

woensdag, maart 29, 2017
Steeds meer mensen zijn op zoek naar goede budgetproof-producten. Zelf heb ik er een groot aantal van in mijn stash liggen. Mij leek het daarom leuk om in dit artikel 5 producten onder de €5 in het zonnetje te zetten. Ben je benieuwd naar mijn favorieten onder de €5? Lees dan snel verder!
- Hopelijk krijgen jullie er wat inspiratie van 😀 -

✨ Product 1 - Maybelline NewYork Babylips
Maybelline Babylips
Ik denk dat dit product een van mijn ultieme favoriete is. Je hebt super veel verschillende soorten in deze lippenbalsems. Verschillende kleuren, geuren en zelfs de textuur verschilt. De een is een lippenbalsem zonder pigment en de ander geeft je lippen echt een kleurtje. Maar alle lippenbalsems verzorgen je lippen op-en-top. En bij mij zijn de droge lippen verdwenen! Het allermooiste van de Babylips lippenbalsem is dat ze maar € 3.49 bij de Kruidvat kosten. Ook zijn ze bij de OP=OP winkel te koop, maar dan voor € 1.79. Een super product dus!

✨ Product 2 - Essence eyebrow stylist style
Voor het tweede product heb ik een wenkbrauw-product uitgekozen. Persoonlijk onmisbaar! Dit kitje is super voordelig. Er zitten namelijk twee poeders in (een lichtere en donkere), malletjes voor je wenkbrauwen en een kwastje. Zelf heb ik het kitje in de kleur '01 Natural Brunette' en gebruik ik de malletjes niet, omdat ze niet helemaal bij mijn wenkbrauwen in de buurt komen. Dit kitje kost € 2.59 en is te koop bij de Kruidvat. Voor de prijs vind ik het de poeders prima en kan ik er mijn wenkbrauwen ook prima mee bijtekenen.

✨ Product 3 - MUA mono eyeshadow Copper

MUA mono-eyeshadow Copper swatchMUA mono-eyeshadow CopprDit product vind ik ook zo mooi voor de prijs. Het is een simpele mono oogschaduw, maar met een super goede pigmentatie! Het lijkt zelfs alsof er bij de swatch een metallic glans overheen zit. Ik vind het echt een prachtige oogschaduw. Zoals ik al zei is de mono hoog gepigmenteerd en het geeft ook nog zeer weinig fall-out, ook korrelt de oogschaduw nauwelijks. Ik ben zelf niet helemaal van de mono's, ik vind het veel te veel gedoe. Een palette is veel makkelijker. Maar deze is echt wauw! Deze mono oogschaduw is te koop bij de Kruidvat voor maar € 1.99!

✨ Product 4 - Essence all about matt fixing compact powder
Dit product kon natuurlijk niet ontbreken op mijn lijstje. Ik plaatsten al eerder een foto op Instagram, waarin ik aangaf dat dit een all-time favorite is. Ik gebruik dit product al zo lang om af te poederen. Deze poeder houdt mij de hele dag matt en zorgt er ook voor dat het er niet cakey uitziet. Ik denk dat ik de poeder al 3 of 4 keer heb opgemaakt. De gezichtspoeder is te koop bij de Kruidvat voor € 2.99.

✨ Product 5 - Catrice nagellakjes
Catrice nagellakjes
Als laatste product heb ik Catrice nagellakjes uitgekozen. Alle nagellakjes van Catrice zijn goedkoper dan €5. Daarom heb ik drie van mijn favoriete lakjes van Catrice uitgekozen om aan jullie te laten zien als voorbeeld. Allereerst een prachtige roze satijnen kleur die licht matt opdroogt, '08 Little Dose of Rose' vanuit de 'Luxury Nudes' lijn. In het lakje zit een subtiele glans.
Een prachtige kleur en voor maar € 2.89.
De andere twee lakjes zijn van de 'Ultimate Nail Lacquer' lijn. Allebei prachtige lakjes en ook voor een zacht prijsje van € 2.99. De prachtige roze kleur '83 All You Need Is Pink', met een subtiele glitter erin. Dit lakje droogt glanzend op.
En het andere lakje '105 Go For Gold!', met een prachtige koper/rosegoude kleur en een super mooie hoogglans. Dit lakje droogt ook glanzend op. Deze lakjes zijn te koop bij de Kruidvat.
Catrice nagellakjes

Dit zijn mijn favoriete (budget) producten voor onder de €5. Ik heb zo goed mogelijk geprobeerd om leuke en originele producten bij elkaar te zoeken. Zo blijkt maar weer dat goede en leuke make-up niet altijd duur hoeft te zijn!
Ik hoop dat jullie wat inspiratie uit dit artikel hebben kunnen halen.

Welk product is voor jullie een all-time favorite onder de €5? Laat het mij weten in de reacties!

Follow me:
Instagram > Lavieofbeauty
Facebook > La Vie of Beauty
Twitter > @lavieofbeauty
Snapchat > amberveltenx
YouTube > La Vie of Beauty
Pinterest > LaVieofBeauty

See you by the next article,
Amber van Elten 

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.