Beauty | Review: Rimmel London Kate sculpting palette

donderdag, maart 23, 2017
Onderhand word er al rond gesproken dat contouren een absolute no-go is in 2017. Ik vind het eerlijk gezegd super mooi en het geeft net even die extra "touch" aan je gezicht. Zelf contour ik altijd als ik make-up aanbreng, is het niet onmisbaar?
Vandaar dat ik ook dit paletje review: het sculpting palette van Rimmel London uit de Kate-lijn.

Een super voordelig palette, het is namelijk een 3-in-1 palette. Het doosje bevat een (1)highlighter/illuminer, (2)contour/sculpter en een (3)blush/colored.
Dit palette is ideaal om mee te nemen, je hoeft alleen dit doosje in je tas te stoppen en je bent voorzien van 3 poeders.


Als het op de verpakking aankomt, vind ik het geen bijzondere verpakking hebben. Het enige wat ik anders vind dan normaal, is dat 2 hoeken afgerond zijn en 2 hoeken puntig. Dit geeft het een speels effect. Verder is de verpakking voorzien van een randje goud/koper.
De achterkant van het doosje is voorzien van een korte uitleg + plaatje waar je de poeders aan moet brengen. Het plaatje is heel erg duidelijk, handig voor als je nog niet zo bekend bent op het gebied van contour-highlight-blush.

Qua pigmentatie zijn het goede poeders, bij de swatches korrelen ze niet. Alleen er zijn wel een paar andere dingen op aan te merken.
Zoals,
-Ik vind dat de highlighter wat steviger mocht zijn. Misschien is dat ook omdat ik van stevige highlighters hou en ik deze een beetje zwak vind.
-De contour vind ik te warm voor mijn gezicht. Ook merkte ik bij het aanbrengen op mijn gezicht dat de contour-kleur heel erg ging vlekken. Hij bracht niet egaal aan en ik heb er uiteindelijk een andere poeder overeen moeten aanbrengen om dit te kunnen fixen.
-Wat betreft de blush ben ik zeer tevreden. Ik gebruik eigenlijk nauwelijks blush en deze blush is dus perfect voor als je dat niet te opvallend wilt. Het is een zacht roze kleur, die je net even dat gezonde kleurtje op je wangen geeft.


Ik ben dus niet helemaal tevreden over dit palette. De enige poeder die ik vaker zal gebruiken is de blush. Voor de highlighter en de contour heb ik genoeg andere poeders die ik veel fijner vind!

Op de foto de highlighter & blush aangebracht

Wat vinden jullie van contouren? Maken jullie er nog gebruik van?

Follow me:
Instagram > Lavieofbeauty
Facebook > La Vie of Beauty
Twitter > @lavieofbeauty
Snapchat > amberveltenx
YouTube > La Vie of Beauty
Pinterest > LaVieofBeauty

See you by the next article,
Amber van Elten


2 opmerkingen:

 1. Your photos are so gorgeous, I would love to try this! :D xx

  elizabeth ♡ ”Ice Cream” whispers Clara
  (lets follow each other on bloglovin or instagram)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thankyou very much ❤ yes let's do this, you can follow me at: lavieofbeauty !

   Verwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.