Beauty | Review: Makeup Revolution 'Blush Queen' palette

zondag, april 02, 2017
BlushQueen palette8 blushes in 1 palette voor een prijs van ongeveer € 9,00. Wie wilt dit nou niet? Het zijn blushes die eventueel ook als highlighter gebruikt kunnen worden. En kijk de uitstraling van de blushes, even een staarmomentje… Te mooi om te gebruiken: blushes met een marble patroon. Beniewd of dit palette een Queen is? Lees dan snel verder!

8 blushes in 1 palette, daar bestaat het Blush Queen palette van Makeup Revolution uit. Acht prachtige blushes die eventueel ook nog als highlighter gebruikt kunnen worden. Er zitten verschillende blushes in, maar sommige hebben ook veel van elkaar weg (zoals de ondertoon). Alle blushes bevatten een hoeveelheid shimmers en er is geen een blush matt. Alleen de laatste blush in het palette is minder shimmery dan de andere blushes.

De verpakking vind ik niet spetterend en niet speciaal. Eigenlijk zijn alle paletten van Makeup Revolution zo vormgegeven. Ik vind het wel jammer dat ze het niet iets spectaculairder vormgeven, anders zou het er wat minder goedkoop uitzien. Ook merk ik dat ik mij steeds meer ga irriteren aan de sluiting van zulke paletten. Je moet echt met je nagel/vinger het dekseltje omhoog duwen. Soms met gevolg dat mijn nagels er gewoon van afbreken, omdat ik het doosje niet open krijg... Het palette bevat ook geen spiegel, want de deksel is gedeeltelijk transparant zodat je de blushes kan zien. Wel vind ik de kleuren van de letters leuk bedacht: ik ben gek op rozegoud/koper. Wat ik wel weer een nadeel vind, is dat de blushes geen namen hebben en dat is best wel jammer. In deze review noem ik de blushes dan ook 1-2-3-4-5-6-7-8.

Op de achterkant staat de naam van het pallete: Blush Queen. Waar het gemaakt is, dat je het niet mag opeten enzo. Ook staan de ingrediënten vermeld:
Mica, Talc, Dimethicone, NYLON 12, Silica, Magnesium Aluminum Silicate, Methylparaben, Propylparaben, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 15985.

BlushQueen palette achterkant
Het palette bevat zowel warme als koele tinten blushes. Ik ben niet zo heel erg goed in het beoordelen van warm en koel, maar ik heb het wel geprobeerd! Van de bovenste rij vind ik blush 2 warm en de andere drie koel. Van de onderste rij vind ik blush 1 en blush 8 warm en de middelste twee koel. Ik weet niet of ik het goed zeg, maar in mijn ogen vond ik deze scheiding het meest “logisch”.

Over naar de swatches, zowel op de vingers als uitgeswatcht.

BlushQueen swatches 1


1 – 2 – 3 – 45 – 6 – 7 – 8

Wat mij opvalt is dat de poeders op de vingers heel veel pigment afgeven en als ik ze dan uitswatch ze iets meer weg vallen. Op zich jammer, aan de andere kant vind ik het wel fijn dat ik de blushes kan opbouwen. Wat mij ook opviel was dat blush 1 en blush 6 anders ogen in het doosje dan op de huid. Ze hebben net een wat andere kleur. Verder geven de blushes weinig fall-out en brengen erg makkelijk aan. Ook korrelen de poeders bijna niet in het doosje.

Ik vind de blushes op de wangen heel erg mooi ogen. Je kan de blushes heel gemakkelijk opbouwen, zo kan je zelf bepalen hoe duidelijk je de blush wilt. Wat ik wel had veranderd zijn de shimmers in de blushes, ik vind het een beetje te veel.

Mijn conclusie is dat ik dit een heel erg goed en mooi palette vind. Het palette is niet duur, je hebt 8 blushes en daarbij ook een paar die voor highlighter doorkunnen, weinig fall-out en het is gemakkelijk aan te brengen. Er zitten wel een paar nadelen aan, alleen die vallen weg tegenover de positieve punten, vind ik.

Je kunt dit palette hier, hier en bij verschillende Etos filialen kopen.

Follow me:
Instagram > Lavieofbeauty
Facebook > La Vie of Beauty
Twitter > @lavieofbeauty
Snapchat > amberveltenx
YouTube > La Vie of Beauty
Pinterest > LaVieofBeauty

See you by the next article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.