Beauty | Review: Liquid lipstick & lipliner voor € 1,- ?

maandag, mei 15, 2017
Liquid Lipsticks & Lipliners
Is het mogelijk een liquid lipstick èn een lipliner voor maar €1,-? Action maakt dit mogelijk, door 5 prachtige kleuren lipstick uit te brengen met bijpassende lipliners. Maar zijn deze producten die ene euro echt waard?
Lees verder voor een uitgebreide review!

Ik ben persoonlijk niet zo'n grote fan van Action Make-up. Ik vind het te goedkoop, als het zo goedkoop is dan kunnen de producten toch niet werkelijk goed zijn voor je huid?...
Maar toen ik deze lipkitjes zag, trokken ze toch mijn aandacht. Ze deden mij heel erg denken aan de Kylie Jenner lipkits.
Uiteindelijk besloot ik toch drie kleuren mee te nemen, om uit te testen (de andere twee kleuren waren er niet meer). Ik nam de volgende kleuren mee:
- 01 Whine Red
- 03 Deep Nude
- 05 Pretty Pink
03 Deep Nude
01 Whine Red
05 Pretty Pink

Allereerst de verpakking:
Ja.. het is goedkoop en dat kan je wel zien. Het is allemaal erg simpel gehouden en er is niks spectaculairs aan, zo ook de dop van de lippotloden. Ik vind wel dat de verpakkingen van de Action er op vooruit zijn gegaan. Hiervoor vond ik de verpakkingen vrij kinderlijk en nog goedkoper ogen. Het is een begin!

Toen kwamen de swatches en ik was werkelijk verbaast. De lipsticks en lippotloden passen goed bij elkaar qua kleur. Bij sommige kitjes zie je weleens dat het lippotlood eigenlijk niet bij de lipstick past. Ook vind ik de kleuren heel erg mooi: een  dieprode lipstick, een nude-kleur en een barbie-roze kleur.

03 Deep Nude01 Whine Red
05 Pretty Pink
 
Na de swatches ging ik de kleuren aanbrengen op de lippen en hierbij liep ik toch wel tegen een paar dingen aan.
01 Whine Red
Een mooie wijn-rode kleur, brengt niet egaal aan
03 Deep Nude
Een prachtige nude kleur, love it, maar trekt diep in de lijntjes
05 Pretty Pink
Een mooie en zachte barbie roze kleur, trekt wel in de lijntjes maar brengt egaal aan.
De lippotloden brengen romig aan, maar ze brengen niet geleidelijk aan. De lipsticks brengen allemaal redelijk geleidelijk aan, niet top, maar beter dan de potloden.
Verder drogen de lipsticks goed matt op, maar trekken ze wel heel erg in de lijntjes.
Als laatste merkte ik op dat de lipsticks bleven plakken en dit blijft de hele tijd zo, ook al zijn de lipsticks goed opgedroogd. Dit vind ik misschien wel het grootste nadeel!

Ik vind de lipkits aan de ene kant heel leuk bedacht en goed werken voor €1, maar er zijn voor mij ook veel nadelen. Ook al kosten deze kitjes maar €1, ik vind dat ze dan wel goed moeten werken en daar ben ik nog niet helemaal van overtuigd.

Zijn jullie ook dol op lipkits?

Follow me:
Instagram > Lavieofbeauty
Facebook > La Vie of Beauty
Twitter > @lavieofbeauty
Snapchat > amberveltenx
YouTube > La Vie of Beauty
Pinterest > LaVieofBeauty
Webshop > https://www.facebook.com/brandswaxandkiddies/

See you by the next article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.