Tag | Furry Friend Tag

zondag, mei 21, 2017
FEEST, mijn lieve poesje is 1 jaar geworden! Speciaal voor haar verjaardag vul ik de 'Furry Friend Tag' in, zodat jullie haar een beetje beter leren kennen. Willen jullie mijn beestje beter leren kennen? Lees dan vooral verder!
Kitty in the snow
- Disclaimer: wij thuis hebben nog meer huisdieren, dus ik zal nog een keer een vervolg schrijven van deze tag over onze andere beestjes. Maar nu gaat het echt over mijn poesje. -

- Wat is de naam van je huisdier?
Het is een meisje en ze heet Twyla.

- Wat voor soort dier is het en welk ras?
Het is een poes (niet gesteriliseerd), ze is een kruising van een "huis-tuin&keuken" kat en een Noorse boskat.

- Hoelang heb je je huisdier al?
Ik heb Twyla nu bijna een jaar. Vanaf 27 juni heb ik haar een jaartje.

- Hoe kom je aan je huisdier?
Ik heb haar gekregen van mijn vriend voor mijn verjaardag. Ik wilde zo graag een klein beestje voor mezelf, dus toen ik jarig was kwam mijn vriend ineens aan met haar. Ze had een hele grote roze strik om en ze had helder blauwe oogjes. Het was allemaal nog zo klein! Zo lief!

- Hoe oud is je huisdier?
Ze is vandaag 1 geworden! En dus geboren op 21 mei 2016.
BabyKit
- Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdier?
Ze is gewoon super droog. Ik kan helemaal in een scheur liggen om hoe ze zich soms gedraagt: zo onschuldig en ondeugend tegelijk. Ook heeft ze een hele duidelijke gezichtsuitdrukking. Wanneer ze iets wilt, kijkt ze super cute en heeft ze echt van die grote kraalogen. Maar wanneer ze geïrriteerd is, zie je dat ook gelijk: haar oren gaan naar achteren en ze heeft een hele vuile blik. Ik kan daar ook heel hard om lachen!
Ze heeft ook zo'n trekje dat als haar bakje voor de helft gevuld is en ik het een beetje bijvul, zij gelijk gaat eten alsof haar leven er vanaf hangt. Terwijl ze 2 minuten daarvoor nog gegeten heeft...

- Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdier?
Heel erg belangrijk. Voor mij is zij echt mijn kindje!

- Wat zijn je favorieten herinneringen die je hebt gehad met je huisdier?
Dit is een herinnering die nog steeds voortgezet wordt, omdat ze dit nog steeds doet. Toen ze als kleine kitten bij mij kwam, had ze nog heel erg een zuigreflex en dit deed zij dan op mijn lip, oor, wang, kin en zo nog verder. Echt super cute! Dit doet ze nog steeds, alleen nu laat ze halverwege los en gaat dan in de lucht staan sabbelen. Het is echt heel erg leuk om te zien.

Verder vind ik het altijd super lief dat als ik even naar de badkamer ga en ze dus alleen is in mijn kamer, ze heel hard gaat miauwen. Ze snapt dan niet waar ik ben en voelt zich alleen. Ook zo lief!
Ik heb nog veel meer leuke herinneringen aan haar. Maar dat is teveel om op te schrijven.

- Welke koosnaampjes geef jij aan je huisdieren?
HiEhm dat zijn er wel een aantal:
- Kitty                 - Kitster
- Meisje               - Fluffbal
- Dikkie               - Kleintje 

Ik hoop dat jullie het een leuke tag vonden en voel je vrij om deze tag over te nemen!Hebben jullie zelf ook huisdieren? En zo ja, wat is jullie leukste herinnering?

Follow me:
💄Twitter
💄Youtube
💄Shop
💄Snapchat - Amberveltenx

See you by the next article,
Amber van Elten

6 opmerkingen:

 1. ahh ik ben gesmolten!😍 Zulke schattig foto's!!!! <3 Ze is zoooó cute! Je hebt hem heel erg leuk ingevuld. Dat ze nu alweer een jaartje is.Wat gaat de tijd toch snel!♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief he ! Elke keer als ik die kittenfoto's zie dan smelt ik ook weer. En nog steeds, ze is echt een droppie. Fijn dat je het een leuke tag vond 😘💋

   Verwijderen
 2. Super schattig die Kitten foto's... Wat groeien ze hard hé? Ze zijn zo groot.

  Leuk om over Twyla te lezen. Heerlijk om haar cadeau te krijgen.

  Groetjes, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het gaat zo snel, maar ik vind het nog steeds super leuk! Bij mij is de fun en de interesse er nog steeds niet vanaf😁

   Fijn om te horen dat je het een leuk artikel vind 😊

   Verwijderen
 3. Tijd vliegt echt, Wij hebben ook wat poezen thuis rond lopen. Het wordt alleen maar leuker. Met die eigenwijze blikken, zo herkenbaar wat je schrijft...prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies ! Ik kan helemaal in een scheur liggen om mijn poesje, terwijl sommige mensen dan echt zo iets hebben van 'oke?'.
   Maar voor mij voelt ze ook echt als mijn kindje en ik zou er niet aan moeten denken om haar dood te vinden... heb jij ook dat zelfde gevoel met jou beestjes?

   Verwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.