Beauty | Review: Maybelline New York 'Blushed Nudes' palette

vrijdag, mei 26, 2017
In dit artikel review ik het 'Blushed Nudes' palette van Maybelline New York. Volgens mij is dit palette een grote hype geweest. En nu wil ik jullie graag mijn review laten lezen. Ik ben namelijk niet iemand die snel met een hype mee gaat. Dit palette sprak mij aan door het uiterlijk. Benieuwd wat ik van dit palette vind? Lees dan vooral verder!
The Blushed Nudes palette
Zoals ik in de intro al zei, sprak het uiterlijk mij vooral aan. Het doosje klopt met de kleuren en de kleuren kloppen met elkaar. In het palette zitten 12 kleuren en dat vind ik best veel ook voor de prijs. Er is een spons- en blendingapplicator inbegrepen, maar geen spiegel. Dat zou een nadeel kunnen zijn als je dit palette op reis mee wilt nemen. Voor mij is het niet zo'n probleem.
Ik vind aan de andere kant het namelijk wel mooi, want nu kun je al een beetje zien welke kleuren er in dit palette zitten.
Wat ik jammer vind is dat de oogschaduwkleuren geen namen hebben, dat had ik wel gewaardeerd. Ik vind het altijd veel leuker als oogschaduwen een naam hebben.
The Blushed Nudes
Op de achterkant van het palette staan de ingrediënten vermeld: Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, ci77713 / Magnesium Carbonate, Magnesium Myristate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Octyldodecyl StearoylStearate, Stearyl Dimethicone, Caprylic/capric Triglyceride, Nylon-12, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Calcium Aluminum Borosilicate, CaprylylGlycol, Diisostearyl Malate, Dimethicone, Dehydroacetic Acid, Octadecene, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Aqua/Water, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Triolein, Tin Oxide, Stearic Acid, Maltodextrin, Palmitic Acid, Lauric Acid, [+/- May Contain: Mica, Ci 77492/ Iron Oxides, ci 77891/ Titanium Dioxide, Ci 77007/ Ultramarines, Ci 75470/ Carmine], F.I.L. B180540/1
The Blushed Nudes achterkant
 Ook staat op de achterkant een tip voor hoe je de vele kleuren kunt gebruiken. Als je een look wilt maken met 4 kleuren, moet je de 4 kleuren van een groepje bij elkaar gebruiken.
Voor een look met drie kleuren, neem je in horizontale richting drie kleuren.
En voor twee kleuren kan je zowel verticaal als horizontaal twee oogschaduwkleuren gebruiken.
Ook staat er dan genummerd welke kleuren er op welke plek moeten. Dit is wat er op het palette staat aangegeven en het wordt duidelijker gemaakt met een plaatje (ik leg het plaatje dus even uit).

Toen ik het palette open deed was ik niet opslag verliefd. Ik had het idee dat ik veel te veel geld had betaald, voor slechte kwaliteit en dat van een bekend (goed) merk. De oogschaduwen kwamen me niet echt van harte tegemoet. En wat mij gelijk op viel was dat er 11 shimmer-oogschaduwen in zitten en maar 1 matte oogschaduw. Dit vind ik een minpunt, omdat ik nu in principe maar één “goede” transition kleur heb.
Maar bij een uitgebreide review gaat het niet alleen om het uiterlijk, dus over naar eigenlijk het belangrijkste: de swatches.
The Blushed Nudes swatches
Dit keer deed ik de swatches op een hele andere manier, namelijk in vierkantjes. En wat ben ik verrast. Zodra ik de kleuren op mijn arm aanbracht kwam de pigmentatie naar voren, de kleuren zijn heel intens en de shimmers komen goed naar voren. In het palette oogde de poeders veel doffer.
Wanneer ik met mijn kwast rustig in de oogschaduw dep, komt er genoeg kleur vanaf en poedert het nauwelijks. Je moet dus niet hard heen en weer in de pan wrijven, want dan vliegt de poeder alle kanten op.
Ook op het oog is de pigmentatie van goede kwaliteit en blenden de oogschaduws mooi in elkaar over.
Ik vind dit een heel goed palette voor een "drugstore merk" (zoals ze dat altijd noemen).

Ooglook
Lips: Ofra x Nikkietutorials 'Coven'
The Blushed Nudes ooglookIk geef toe, ik zou nu de andere twee versies ook in mijn stash willen hebben. Ze zijn prachtig en echt waar voor je geld.
De andere twee paletten heette:
- The Nudes, zoals de naam het al zegt zijn dit nude/bruintinten.
- The Graffiti Nudes, dit zijn echte graffiti kleuren met hier en daar ook nudetinten.

Het palette is te koop bij de Kruidvat voor € 15.99.

Zouden jullie dit palette kopen?

Follow me:
💄Twitter
💄Youtube
💄Shop
💄Snapchat - Amberveltenx
 
See you by the next article,

Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.