Lifestyle | BLOG 2 JAAR + WINACTIE (GESLOTEN)

donderdag, september 21, 2017
Blog 2 jaar + Winactie

WINNAAR:
Bertina Schuurman

Feest! Want mijn blog bestaat 2 jaar. Het is nu twee jaar geleden dat ik begon met bloggen en mijn allereerste post online zetten. Benieuwd hoe wij deze verjaardag gaan vieren? Lees verder! 🎈

Het is nu precies 2 jaar geleden dat mijn allereerste post online kwam. Deze staat niet meer online, maar dat betekent niet dat mijn blog minder jarig is. Ik heb misschien de afgelopen twee jaar niet zoveel artikelen gepost als een doorsnee blogger. Maar ik doe het op mijn manier en ook ik kom er wel!

MAAR hoe gaan we dit vieren? Speciaal voor jullie heb ik een leuk pakketje samengesteld! Op de bovenstaande foto kan je zien wat je kan winnen! In dit pakket zit onder anderen het nieuwe palette van MUA 'Fire Vixen' en twee Black head maskers.

Bij deze winactie zal er 1 winnaar zijn en de winactie duurt tot 5 oktober. De winnaar wordt gekozen door middel van een 'Random Name Picker', dat vind ik het eerlijkst.

Wat moet je doen om kans te maken? Ik heb een aantal onderdelen die verplicht zijn.
Dat zijn:
🎈 Abonneren op mijn YouTube-kanaal
🎈 Duimpje omhoog op de bijbehorende video
🎈 Volgen op Instagram
🎈 De bijbehorende foto liken op Instagram

Wanneer je deze onderdelen hebt voltooid doe je mee aan de winactie, met 1 stem. Maar er is mogelijkheid om nog meer kans te krijgen om de winactie te winnen. Daarvoor heb ik extra onderdelen. Hiervoor krijg je per onderdeel, dat je voltooid hebt, een extra kans.

De extra onderdelen zijn:
🎈 De foto van Instagram delen op je eigen profiel met de #LVOBWIN (hiervoor moet je profiel wel op openbaar staan)  +1
🎈 Mijn Facebook-pagina liken +1
🎈 Het bericht van Facebook delen (openbaar) +1
🎈 Volgen op Pinterest +1

Als je mee doet aan de winactie laat dan vooral even in de comments van dit artikel of van de YouTube-video weten welke onderdelen jij hebt voltooid. Zo kan ik kijken of alles gelukt is en voor hoeveel stemmen je mee doet. Wanneer jij dus alle onderdelen voltooid hebt, doe je dus 5x mee en komt jouw naam vijf keer in de 'Name Picker'! Dan heb je natuurlijk veel meer kans dan iemand die er maar 1x in staat.

Wanneer de winactie is afgelopen laat ik in dit artikel en in de beschrijving van de YouTube-video weten wie de winnaar is. Ik neem dan contact met de winnaar op, dus laat iets achter waarop ik je kan bereiken (bijv. Instagramnaam, e-mail etc.) in de comments!

Bekijk hieronder de video over de winactie:


Hopelijk vinden jullie het een leuke winactie en verder wens ik jullie allemaal veel succes! 🎈

Follow me:
πŸ’„Instagram

πŸ’„Facebook
πŸ’„Twitter
πŸ’„Youtube
πŸ’„Pinterest
πŸ’„Bloglovin
πŸ’„WeHeartIt 
πŸ’„E-mail
πŸ’„Shop
πŸ’„Snapchat - Amberveltenx


See you by the next article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.