Beauty | FENTY BEAUTY by Rihanna

dinsdag, september 26, 2017
FENTY BEAUTY
Bron: http://www.sephora.fr/FENTY-BEAUTY-BY-RIHANNA/R279300013?intcid=HP-vitrine-1_9_Fenty-Launch
Misschien wisten sommige het al, maar Rihanna is met een eigen beauty lijn uitgekomen 'FENTY BEAUTY'! Ik was super benieuwd naar deze lijn en ging op onderzoek uit. In dit artikel laat ik jullie zien wat deze lijn eigenlijk inhoudt.

De collectie bestaat uit de volgende producten:
❇️ Primer
❇️ Foundation
❇️ Blotting producten
❇️ Concealer + Contour
❇️ Highlighter
❇️ Lip
❇️ Brushes + tools

Toen ik ging kijken op de site viel het mij direct op dat bij elk product er een beschrijving van het product, de mening van Rihanna en een gebruiksaanwijzing bij staat. Ik vind dit erg uitgebreid en ook fijn, want soms moet je de producten net even anders aanbrengen dan hoe je dat met andere merken doet.

Primer + FoundationPrimer
De primer heet 'PRO FILT'R' met als ondertitel 'Instant Retouch Primer'. De primer komt in een pompflacon en is in 1 kleur te bestellen. Maar ik denk dat het niet echt een primer is met een hoge pigmentatie en dat het op de huid vrijwel onzichtbaar is.
De primer moet een primer zijn die je poriën dicht en je huidskleur één geheel maakt. De primer is een olie-vrije primer, die je huid zacht laat aanvoelen en de foundation zo mooi op je gezicht laat zitten. Hierdoor zou je make-up langer mooi moeten blijven zitten.

De verpakking ziet er strak uit, ik vind het mooi dat er niet teveel poespas op zit. Op deze manier kan het er ook classy uitzien. De primer is voor $32 te koop.
Foundation
Foundation
De foundations heten ook als hoofdnaam 'PRO FILT'R' en het zijn Soft Matte Longwear Foundations. De foundations komen in 40 verschillende huidskleuren en ondertinten. Elke kleur heeft zijn eigen nummer. Op de site heb je een gemakkelijke tool om je juiste kleur te vinden. Ze hebben een soort schema in de vorm van honinggraten, daarin zie je alle kleuren. Wanneer je op de kleur klikt komt er een plaatje van de swatch en van het model die het draagt. Zo kan je super gemakkelijk je juiste kleur vinden! Ik vind het erg slim bedacht, zouden meer merken mogen doen.

De foundations zien er veel belovend uit, de flacon is precies hetzelfde als dat van de primer, ook met een pompflacon. De foundation is te koop voor $34.

Conceal + Contour
Dan heeft Rihanna sticks uitgebracht in 20 verschillende kleuren. Deze sticks kan je gebruiken als concealer en als contour. Je zou er dan twee nodig moeten hebben. Want ik neem aan dat je contour kleur er heel anders uitziet dan je concealer kleur. De sticks kosten $25 per stuk. Daarbij is er een bijpassende kwast uitgebracht, deze kan je zowel voor concealer als contour gebruiken. Deze kwast kost $24.

Wanneer je op het kopje 'Conceal + Contour' klikt zie je ook een soort pakket van 3 sticks. Het triopakket bestaat uit: concealer-, contour- en een highlighterstick. Je kan kiezen uit vier standaard pakketten of je kan het pakket helemaal zelf samenstellen. Zo'n pakket is te koop voor $54. Ik zou je aanraden gelijk een pakket te kopen, want elke stick kost apart $25 en één zo'n pakket kost $54, je krijgt dan dus $21 korting!

Blotting
Ik had allereerst geen idee wat er met 'blotting' bedoelt werd. Maar eigenlijk zijn dat voor ons een soort matte transparante producten. Zoals de poeder om af te poederen ($32), van die matt-makende papiertjes ($16) en daarvan de navulling ($10) en als laatste de bijpassende poederkwast ($24). Op zich mooie producten, maar ik vind ze wel wat prijzig. Naar mijn idee lijkt de poeder niet echt veel qua inhoud. Verder zien de producten er mooi uit.
Blotting powder
Blotting paper


Highlighter
Voor de highlighter heeft Rihanna twee verschillende soorten uitgebracht: een poeder- en een stickvorm. Van de poeder highlighters zijn er 6 verschillende kleuren en deze zijn te koop voor $34. In vier van de zes highlighters zitten er in het doosje twee kleuren en bij de andere twee zijn ze één kleur. Alle highlighters hebben ook een eigen naam.

Highlighter sticksHighlighters

De stick highlighters zijn er in 10 verschillende kleuren. En ik vind dat deze kleuren vrij ver van elkaar uiteen lopen. De lichtste kleur is parelmoer/roze en de "donkerste" kleur is paars. Ik vind dit echt een supergave collectie highlighters. Ik ben er nu al helemaal verliefd op en zou ze allemaal wel willen. Van wat ik kan zien, zijn het super unieke kleuren en toegankelijk voor elke huid. De sticks zijn $25, maar die kun je dus ook in een pakket bestellen samen met de contour- en concealerstick.


Lipgloss LuminizerLip
Onder het kopje lip staat zowaar maar één product: de lipgloss luminizer, in de kleur 'Fenty Glow'. Zoveel kleuren als dat er van de foundations zijn, zo weinig is er van de lipproducten. De lipgloss is er in een nude roze kleur en ziet er een beetje glitterig uit op de foto's. Je kunt deze lipgloss kopen voor $18.

BrushesBrushes + Tools
Buiten alle make-up om zijn er in deze collectie ook kwasten en een spons te vinden. De spons vind ik heel erg lijken op de groene spons van Eco Tools. Alleen is de spons van FENTY BEAUTY het dubbele qua prijs, namelijk $16.

De andere make-up kwasten zien er veelbelovend uit. Ze hebben een foundation kwast, een cheek-highlighter kwast, een contour en concealer kwast (tasformaat),  highlighter kwast (tasformaat) en een touch-up kwast (tasformaat). De tasformaatjes zien er super schattig uit en op de foto lijken ze super fluffy. Zelf ben ik alleen niet weg van deze soort foundation kwast, maar daar heb je dan weer de spons voor. De foundation kwast kost $34, de highlighter kwast kost $32 en de andere kwasten in tasformaat kosten $24 per stuk.

Wat mij opvalt is dat ze van alle producten meerdere kleuren en uitvoeringen heeft uitgebracht, behalve van het lipproduct. Daar heeft ze letterlijk 1 kleur en 1 soort van uitgebracht. Dat vind ik jammer en had van mij wat uitgebreider gemogen.
Verder vind ik dat de website er mooi en verzorgt uitziet, het is een groot pluspunt dat ze overal foto's van hebben op elk huidtype en model.

De collectie ziet er veelbelovend uit en ik zou er graag wat van willen proberen, om zo mijn eigen eerlijke mening te vormen. Ik kan nu alleen beoordelen vanaf een foto en omschrijving.
Daarom voeg ik een aantal reviews van andere bloggers/youtubers aan dit artikel toe, zodat je kan kijken of het dan nog aantrekkelijk voor je is.
- Jeffree Star
- Vera Camilla
- Madison Miller

FENTY BEAUTY CollectieJe kan natuurlijk via de website FENTY BEAUTY bestellen, maar het is ook mogelijk om via Sephora.com of via Sephora.fr te bestellen. Je moet doen wat het beste en het makkelijkste is voor jezelf.

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk en informatief vonden. Hopelijk heb ik jullie zo een beter inzicht gegeven van deze collectie.

Gaan jullie wat bestellen van de FENTY BEAUTY collectie? 

Follow me:
💄Twitter
💄Youtube
💄Shop
💄Snapchat - Amberveltenx

See you by the next article,Amber van Elten


*Bronnen:

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.