Lifestyle | Mijn top 10 Netflix series

vrijdag, september 29, 2017
Netflix
Bron
Net zoals bijna iedereen ben ook ik gek op Netflix! Ik heb al veel films en series gekeken op Netflix en soms vraag ik mijzelf af of ik nog iets leuks ga vinden... Ik heb bijna alle bekende series en films wel gezien. Daarom wil ik jullie vertellen welke series, die je kan kijken op Netflix, in mijn top 10 staan en ik aanraad om te kijken.
Lees je gezellig verder?

🎬 Pretty Little Liars


Pretty Little Liars
Bron

Ik denk dat dit wel echt mijn aller grootste favoriet is. Op Netflix staan alle seizoenen van deze serie. Seizoen 7B is namelijk het laatste deel wat er gemaakt is. Na dit seizoen loopt de serie tot een mooi einde, al zeg ik het zelf.
De serie gaat over vier vriendinnen: Aria, Emily, Hanna & Spencer. Zij zijn de vriendinnen van Alison en zij is vermist, maar de vriendinnen denken allemaal hetzelfde: vermoord. Dan krijgen ze ineens allemaal een berichtje van A., dit is de stalker. Diegene chanteert en maakt hun leven zuur en zelfs gevaarlijk.
Ik wil niet teveel spoilen, want misschien zijn er mensen die bezig zijn met kijken of deze serie nog helemaal niet hebben gezien. Maar wat ik erover kan zeggen, is dat ik het heel erg goed in elkaar gezet vind. Je weet tot het einde niet wie het is en ik had ook werkelijk nog geen vermoeden. Ook zitten er echt momenten in de serie die echt hartbrekend zijn. Toen ik de allerlaatste aflevering van 87 minuten (een dubbele aflevering dus) gezien had, toen dacht ik echt: 'Was dit het? Is dit echt het einde? Ik wil meer!'. Maar aan de andere kant is het weer zo dat als ze er te lang mee door waren gegaan, het echt uitgemolken werd. Voor mij was dit echt een serie waar ik mijzelf helemaal in kon verplaatsen en het even mijn wereld was. Deze serie bestaat uit 7 seizoenen en ze zijn allemaal te zien op Netflix.

🎬 Riverdale

Riverdale
Bron

Ik ben Riverdale gaan kijken doordat ze zeiden dat het heel veel op Pretty Little Liars leek. Ik vind dat niet helemaal waar, maar ik vind het wel een hele goede serie. De serie gaat over Archie, Betty, Jughead, Veronica & Cheryl. Daarbij zijn er nog een aantal rollen die niet minder belangrijk zijn, maar teveel om op te noemen. De serie begint met dat Jason (hij is de tweelingbroer van Cheryl) vermist wordt en later dood wordt gevonden. Maar de vraag is wie heeft hem vermoord? Deze serie is een en al mysterie. Seizoen 1 eindigt met een ongelooflijke cliffhanger. Seizoen 2 zal vanaf 12 oktober 2017 op Netflix te zien zijn. De afleveringen worden dan weer 1 dag na Amerika geplaatst. En elke week zal er een aflevering te zien zijn.

🎬 Shooter


Shooter
Bron
Deze serie heb ik leren kennen door mijn vriend. Het is niet echt een "meisjes-serie", er zit wat meer actie in. Maar ik vind dat soms wel leuk en zeker in dit geval. De serie gaat over Bob Lee Swagger, hij is de beste scherpschutter van de wereld. Een oude vriend van hem komt hem om hulp vragen, de Amerikaanse president is bedreigt door een andere scherpschutter. En omdat Bob Lee heel veel verstand van scherpschutters en de wapens heeft, gaat hij uitzoeken van waar er geschoten gaat worden. Het loopt allemaal heel anders dan gepland en de Oekraïense president wordt vermoord. Bob Lee wordt aangewezen als de moordenaar. Ik vind deze serie zo interessant, omdat het over een heel corrupt wereldje gaat. Het kan de werkelijkheid zijn voor iemand. Seizoen 1 en 2 staan volledig op Netflix. Seizoen 3 moet nog worden bevestigt en dan weten we ook nog niet wanneer deze op Netflix te zien zal zijn.

🎬 Prison Break

Prison Break
Bron
Dit was een van de eerste series die ik keek op Netflix. Deze serie zit zo geniaal in elkaar. Het verhaal gaat over Michael Scofield hij gaat de gevangenis in, maar niet zomaar. Hij heeft namelijk maar één doel, zijn broer (Lincoln Burrows) eruit halen. Lincoln zit namelijk in de gevangenis voor de moord op de broer van de vicepresident. Hij krijgt de doodstraf. Het enige probleem is: hij blijft beweren dat hij onschuldig is. Zijn broer geloofd hem en stelt dus een plan op. Michael heeft namelijk één groot voordeel: hij was bouwkundig ingenieur bij het bedrijf die de gevangenis heeft gerenoveerd.
Deze serie zit alleen maar vol spanning. In seizoen 4 vond ik dat het soms erg langdradig was. Op Netflix staan 4 seizoenen. Seizoen 4 zou het laatste seizoen zijn, met een finalepisode van 1.5 uur. Maar in 2015 werd bekend gemaakt dat er een seizoen 5 van 9 afleveringen zou komen. Op de zender Fox werd op 4 april 2017 de eerste aflevering uitgezonden. Of seizoen 5 op Netflix zal verschijnen en wanneer is nog onbekend.

🎬 The Vampire Diaries

The Vampire Diaries
Bron

Dit was de eerste serie die ik keek en zo maakte ik kennis met Netflix. Ik denk dat de meeste van jullie deze serie wel kennen. De serie gaat over Elena Gilbert, een doodnormaal meisje. Zij ontmoet Stefan Salvatore en zijn broer Damon Salvatore, beide vampiers. Zo beleven ze een hele hoop in het stadje Mystic Falls. Deze serie is te groot om uitgebreid uitteleggen waar het over gaat, iedereen heeft zijn eigen verhaal maar toch ook weer samen één verhaal. Ik vind deze serie echt geweldig, er gebeurt elke keer wat nieuws. Ook ben ik wel benieuwd naar hoe deze serie zal gaan eindigen. Op Netflix is kort geleden seizoen 7 verschenen. Wanneer seizoen 8 komt is onduidelijk, maar in Amerika was seizoen 8 al vanaf 21 oktober 2016 te volgen. Seizoen 8 is het laatste seizoen, na dit seizoen is deze serie ten einde.

🎬 The Originals

The Originals
Bron

Deze serie is een spin-off van The Vampire Diaries. In TVD komt er een vampier 'Klaus' voor. The Originals gaat vooral over hem, zijn familie en zijn stad. Ik kan er niet teveel inhoudelijk op in gaan, want dan verklap ik al teveel van beide series. Ik raad deze serie zeker aan om te kijken, maar het beste is om deze serie te kijken nadat je The Vampire Diaries hebt gezien. Wanneer je eerst The Originals kijkt, zijn er veel aspecten onlogisch en worden er veel dingen verklapt. Wanneer je TVD leuk vindt, vind je deze serie ook leuk.
Ook deze serie vind ik erg leuk om te kijken en is net een beetje anders dan The Vampire Diaries. Het zijn twee aparte verhalen, maar soms komen ze dan ineens bij elkaar in de serie. Op Netflix staan nu 4 seizoenen en de 5e zit er aan te komen, ze verwachten dat dit seizoen rond het eerste kwartaal van 2018 online zal verschijnen op Netflix. Seizoen 5 zal tevens het finale-seizoen zijn.

🎬 Teen Wolf

Teen Wolf
Bron

Zoals je al aan de titel kan zien gaat deze serie over een tiener die een wolf is. Scott wordt door een weerwolf gebeten en wordt er daardoor zelf een. Met zijn beste vriend Stiles gaat hij dit avontuur aan en beleven ze de meest spannendste avonturen. Het blijkt ook zo te zijn dat veel alfa weerwolven bang zijn voor Scott, wat is er zo bijzonder aan hem, buiten het feit dat hij een weerwolf is?
Deze serie is spannend, leuk, maar ook super grappig. Ik ben door deze serie heen gevlogen! Op Netflix staan nu 5 seizoenen. Seizoen 6 verwachten ze rond het vierde kwartaal van dit jaar op Netflix. Seizoen 6 is het laatste seizoen van deze serie.

🎬 Grimm

Grimm
Bron

Ik weet niet of veel mensen deze serie kennen. Maar ik vind het best een leuke serie, het is ook een serie met bovennatuurlijke mensen, maar dan net even anders. Deze serie gaat voornamelijk over Nick hij is een rechercheur en tegelijkertijd een Grimm. In elke aflevering maakt hij kennis met een nieuw soort "mens-beest". Zoals een mens die in een wesp verandert of een varken en zo nog meer aparte creaties. Het is alleen zo dat hij ze als enige kan zien in die transformatie en ze allemaal bang zijn voor hem. Elke aflevering gaat dus over een ander onderwerp, maar er zit altijd een rode draad in de afleveringen. Er speelt dus ook nog een lopend verhaal in deze serie.
Ik vond deze serie best grappig en ook spannend. Het is een hele aparte serie en dat maakt het juist leuk! Op Netflix staan 4 seizoenen, allemaal van 22 afleveringen. Je kan dus eventjes vooruit! Seizoen 5 verwachten ze rond het tweede kwartaal van 2018 op Netflix.

🎬 13 Reasons Why

13 Reasons Why
Bron

Ja... ik kan 13 Reasons Why nou niet echt een "leuke" serie noemen. De serie gaat namelijk over een meisje Hannah Baker, zij heeft zelfmoord gepleegd. Voor iedereen die iets met haar zelfmoord te maken had, heeft ze tapes achtergelaten. Daarop heeft ze ingesproken wat er is gebeurt en wat het met haar gedaan heeft. Deze bandjes moeten doorgeven worden naar de volgende die erop staat.
Het is dus niet een vrolijke serie, of een serie over onwerkelijke dingen. Dit is iets wat in het dagelijks leven gebeurt en dat wilde de maker van de serie ook overbrengen. Ik vond het een erg zware serie om te kijken, omdat het zo dicht bij de waarheid komt. Het is ongelooflijk goed gespeeld, waardoor je verder wilt kijken om te weten wat er allemaal voor haar dood heeft gezorgd.
Op Netflix staat 1 seizoen, maar er komt zeker een 2e. Ze verwachten seizoen 2 rond het 1e kwartaal van 2018 op Netflix.

🎬 Under the Dome


Under the Dome
Bron
Under the Dome gaat over een stadje waar ineens een soort koepel overheen komt. Niemand kan er meer in en niemand kan eruit. Ook hebben ze geen contact met de buitenwereld, ze kunnen de mensen aan de andere kant niet horen. Niemand begrijpt hoe dat kan en wat het is. Sommige bewoners gaan zelf op onderzoek uit en komen zo steeds meer te weten over deze mysterieuze koepel.
Ik vond deze serie soms best wel ingewikkeld, maar heel erg vermakend. Je blijft door kijken, omdat je wilt weten wat het is en hoe het gaat eindigen. Naarmate de serie verder ging in seizoenen, wordt het allemaal wel een beetje apart en af en toe een beetje vaag. Maar buiten dat is het een leuke serie om te kijken.
De serie heeft in totaal 3 seizoenen en die zijn allemaal te bekijken op Netflix.

Ik ben benieuwd, heb jij een van deze series gekeken en wat vond jij ervan? Heb ik je met dit artikel geïnspireerd om een nieuwe serie te kijken, welke? Heb jij zelf nog een serie waarvan je zegt 'die moet je kijken'? Laat het mij vooral weten, lijkt mij hartstikke leuk!

Hopelijk is dit artikel goed bevallen!

Follow me:
💄Twitter
💄Youtube
💄Webshop

 
See you by the article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.