Beauty | Review: OFRA X NIKKIETUTORIALS Collectie

dinsdag, oktober 03, 2017
Het is nu al een tijdje geleden dat de collectie van NikkieTutorials in samenwerking met OFRA is uitgekomen. Ik heb de producten nu een tijdje gebruikt en heb ze zo goed kunnen beoordelen. Benieuwd wat ik van deze razend populaire collectie vind? Lees verder!

Ik had de producten al getest in een eerste indruk-video, maar ik wilde de producten nog even iets langer testen om er een uitgebreide review over te schrijven. De eerste indruk-video kun je hieronder vinden:

Om te beginnen bestaat deze collectie uit een highlighter wheel, met drie verschillende kleuren highlighter en drie kleuren liquid lipstick. Nikkie wilde met deze collectie zorgen dat iedereen deze collectie kon dragen, zowel licht- als donkergetinte mensen. Ik vind dit erg goed bedacht van Nikkie, want zo maakt ze het voor iedereen interessant om deze collectie te kopen.

In mijn reviews besteed ik ook altijd even aandacht aan de achterkant van de verpakkingen en van de producten. Hierop staat namelijk handige informatie, zoals de ingrediëntenlijst.
Ik vind de doos waar de producten in komen echt super mooi. Je ziet dat er veel tijd en energie in is gestoken om het allemaal mooi op elkaar aftestemmen. De voorkant van de doos is ook prachtig, daar zit een mooie laag glitters over heen en de letters zijn in het roségoud. Ik ben er helemaal weg van en deze doos blijft bewaard!
Laten we overgaan op de producten, want daar draait het natuurlijk allemaal om!

Ik begin allereerst met de highlighter:


De highlighter heet 'Everglow' en zoals je gewend bent van Nikkie zijn het oogverblindende highlighters. Ik vind alle drie de kleuren prachtig! Maar de donkerste highlighter is niet geschikt voor mij voor op mijn jukbeenderen. Deze kan ik dan wel weer gebruiken als oogschaduw. En zoals ik al dacht is de pigmentatie geweldig! Je hebt maar een klein beetje nodig voor een mooie shine en hoe meer je opbouwt hoe meer het oogverblindend wordt. Je kan deze highlighter dus gemakkelijk opbouwen tot de sterkte naar jouw wens is. Het enige nadeel aan deze highlighter is dat ze een beetje korrelen in het doosje. Ook vind ik de verpakking van de highlighter niet echt chique voor een high end merk. Als de naam 'OFRA' niet op het doosje had gestaan, had het zo een verpakking kunnen zijn die je bij de Kruidvat kan vinden. Dat valt mij wel een beetje tegen.

 Naast de highlighter staan de liquid lipsticks. Ik heb van veel make-up liefhebbers gehoord dat de liquid lipsticks van OFRA een van de fijnste liquid lipsticks zijn die je maar kan hebben. De substantie blijkt erg fijn te zijn.
De namen van de liquid lipstick zijn: Nude Potion - Coven - SpellIk begin met de kleur 'Nude Potion'.
Ik vind deze kleur het meest toegankelijk om te dragen. De andere twee kleuren zijn wat heftiger en dit is een prachtige nude kleur. De kleur past goed bij mijn huidskleur. Veel mensen zweren bij de substantie van deze liquid lipsticks. En ik geef ze groot gelijk! De substantie is super zacht en heel fijn voor de lippen. De liquid lipsticks drogen matt op, maar drogen je lippen niet uit. Het enige nadeel wat ik van Nude Potion vind, is dat deze heel erg in de lijntjes trekt. Ook kan je geen tweede laag aanbrengen. Als de eerste laag vervaagt is, moet je het er eerst helemaal afhalen en dan een nieuwe laag aanbrengen. De kleur gaat anders heel erg ophopen en brokkelt dan af. Verder vind ik dit een hele mooie en fijne kleur, die ook geleidelijk aanbrengt.


Als tweede kleur gaan we gelijk voor de donkerste: 'Coven'. Ik vind dit zo'n prachtige, originele metallic-kleur. De lippenstift droogt matt op, maar wel met een metallic laagje (ik weet niet of ik het zo goed uitleg...). Ik vind het echt een prachtige kleur. De liquid lipstick blijft zo'n 4/5 uur goed zitten. Daarna is het wel tijd om hem bij te werken, omdat je bij zo'n kleur al snel kale plekjes ziet zitten. Ook deze kleur brengt mooi geleidelijk aan en is fijn voor de lippen. Het enige minpuntje, ook bij deze kleur, is dat Coven in de lijntjes trekt. Dat vind ik wel erg jammer, maar misschien ligt het wel aan dat mijn lippen wat grover zijn ofzo.


Als laatste kleur hebben we 'Spell'. Een prachtige fel oranje/perzik kleur. Maar wel met een extra tintje: het lijkt wel alsof er een soort roze/lila-achtige glitters in zitten. Ze zijn heel erg fijntjes en vallen niet onwijs op, maar ze geven de kleur net een extraatje. Ik vind deze kleur ook werkelijk prachtig en origineel! Zelf vind ik het een gewaagde kleur, maar dat komt omdat ik zo iets nog nooit gedragen heb en je niet veel mensen met zo'n kleur ziet lopen. Ook heb ik een beetje het idee dat mijn tanden wat geler ogen. Zoals de andere twee kleuren heeft ook deze liquid lipstick een prettige substantie, zacht voor de lippen maar toch matt met een glansje. Ook bij deze kleur heb ik wel iets op aan te merken. Wederom trekt deze in de lijntjes, maar de kleur brengt ook niet altijd geleidelijk aan. Op de foto zie je het niet zo goed, maar wanneer ik zelf kijk valt het mij wel op. Je ziet op sommige plekken net wat meer "lipkleur" erdoorheen.
 
Ik vind de liquid lipsticks van OFRA echt super fijn en wauw die kleurtjes! De verpakking is verder prima en oogt niet perse goedkoop. De applicator van de lipsticks zijn ook fijn. Het enige wat jammer is, is dat de letters op de verpakking snel vervagen.

Persoonlijk vind ik Nude Potion de fijnste kleur, omdat deze het meest toegankelijk is. Maar ik vind de andere kleuren zeker niet minder mooi! Straks in het najaar zal ik Coven zeker vaker gaan dragen. Van de highlighter vind ik de witte en de gouden de mooiste kleuren. Deze draag ik dan ook super vaak en past bij veel looks. Met de donkere highlighter wil ik nog wat meer gaan spelen als oogschaduw.

Zo dat was een zeer uitgebreide review! Als je tot zover bent gekomen: dankjewel dat je zo geïnteresseerd was in dit artikel en het helemaal tot het einde wilde aflezen.

Wat vind jij de mooiste kleur van de highlighters en de liquid lipsticks?
En als je zelf de collectie hebt: ben je er tevreden over?

Follow me:
💄Twitter
💄Youtube
💄Shop
💄Snapchat - Amberveltenx

See you by the next article,
Amber van Elten

2 opmerkingen:

  1. Wauw! Highlighter on fleek hoor <3 Het is niet echt een collectie voor mij betreft de kleuren lipsticks maar ik vind de roze lipstick wel prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eu amei as suas fotos! As cores desses batons estão lindas.

    BeantwoordenVerwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.