Fashion | Mijn top 5 statement oorbellen (zilver)

vrijdag, oktober 06, 2017
Sinds dat ik mij kan herinneren heb ik gaatjes in mijn oren. Ik heb ook altijd oorbellen in, voor mij is dat gewoon dé accessoire. In dit artikel laat ik jullie daarom mijn top 5 zilveren statement oorbellen zien.
Ben je benieuwd wat voor soort oorbellen ik graag draag? Lees vooral verder!

Minimalistische oorbellen zijn helemaal in, ik ben er zelf ook helemaal gek van. Maar ik ben ook gek op grotere oorbellen, die aanwezig zijn. Een paar jaar geleden durfde ik opzichtige oorbellen niet te dragen, want niemand droeg dat soort oorbellen, alleen van die grote ringen. Op de middelbare school zag elk meisje er eigenlijk hetzelfde uit: dezelfde soort kleding, schoenen en ook sieraden. Nu wil ik juist anders zijn dan het gemiddelde, ik vind dat ik ook best anders mag zijn en daarmee mezelf ben. Vandaar dat ik niet altijd draag wat de trend van nu is. Je zult mij nooit zonder oorbellen in zien, zonder oorbellen voel ik me zo kaal en heb ik het idee dat er wat ontbreekt.

Nou genoeg gekletst, ik ga jullie mijn top 5 zilveren statement oorbellen laten zien:

💎Paar 1
Allereerst heb ik een paar met prachtige zilveren sliertjes. Dit is denk ik mijn grootste favoriet. Ik vind deze zo mooi. Het is een hele mooie zilverkleur, de kwaliteit is top en het oogt classy. Bij zulke oorbellen moet je vaak oppassen dat ze niet goedkoop gaan ogen doordat de sliertjes verkleuren. Ook vind ik de vorm super mooi, een ruit. De oorbellen zijn vrij lang, maar ik vind dat deze oorbellen prachtig staan bij een simpel zwart jurkje.

💎Paar 2Als tweede paar heb ik oorbellen uitgekozen die voor mij ook een emotionele waarde hebben. Dit setje heb ik namelijk van mijn vriend gekregen. Maar ik vind ze niet alleen daarom mooi, maar ook het totaal plaatje. De mooie steentjes aan de bovenkant en dan die leuke sliertjes eraan. Ook voelt de kwaliteit goed aan. Voor mij is het een goed teken als een paar oorbellen toch wat zwaarder zijn, want dan zijn het vaak ook betere en stevigere materialen. Het enige nadeel is dat de sliertjes heel vaak door de war gaan en dat ziet er dan een beetje apart uit. Voor de rest echt een prachtige set oorbellen!

💎Paar 3
Voor het derde paar heb ik dit unieke setje uitgekozen. Deze oorbellen heb ik in Italië gekocht op vakantie. Dus ook deze oorbellen hebben toch een soort herinnering. Toen ik ze zag hangen op vakantie heb ik lang getwijfeld om ze te kopen, maar ik vond ze zo apart en uniek dat ik ze moest hebben. En ik heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ik vind het een prachtige set oorbellen, ze zijn uniek (niet veel zullen ze hebben) en ze hebben een originele vorm. Het enige nadeel waar ik tegen aan loop bij deze oorbellen, is dat ze raar draaien en dan een soort klem zitten. Dan prikt die punt van de onderkant lekker in je wang. Maar ja daar laat ik ze niet voor liggen, wie mooi wilt zijn moet pijn lijden 😉.

💎Paar 4Dit setje maakt het vierde paar. Prachtige oorbellen waar veel aan te zien is. Ze vallen goed op en maken gelijk een statement. Deze oorbellen zou ik veel vaker moeten dragen. Je kan ze bij veel outfits combineren, omdat het basic kleuren heeft. Het enige nadeel is dat de oorbellen vrij zwaar zijn, ik doe ze dan ook weleens tussendoor uit omdat ik bang ben dat mijn gaatjes uitscheuren. Daarentegen is de kwaliteit wel goed, ik heb ze een aantal keren gedragen en dat kan je niet terug zien. De oorbellen hebben zoveel details en dat maakt ze juist zo leuk!

💎Paar 5Als allerlaatste paar, heb ik dit paar uitgekozen. De ruit vorm komt ook in dit setje weer helemaal terug. Ik vind dat wel iets hebben. Wat ik ook mooi vind is de verschillende textuur die deze set heeft. De binnenkant is met glitters en de buitenrand is glimmend/weerspiegelend. Ik vind dit paar prachtig voor met de kerst, dan zijn glitters natuurlijk helemaal toegestaan. Maar voor dat ik ze in doe maak ik ze wel altijd eerst even schoon. Omdat de rand weerspiegelend is, zie je hier heel snel vlekken op. Ook dit paar hoort bij mijn prachtige collectie.

Dit waren mijn ultieme favorieten van mijn zilveren statement oorbellen collectie. Ik heb er nog meer, maar dit zijn echt mijn toppers. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien welke oorbellen mijn favoriet zijn.

Dragen jullie ook weleens statement oorbellen? En zouden jullie ook willen zien welke andere soort oorbellen ik nog meer draag?

Follow me:
💄Twitter
💄Youtube
💄Shop
💄Snapchat - Amberveltenx

See you by the next article,
Amber van Elten

1 opmerking:

  1. Wat een super toffe oorbellen ! Ik draag nooit meer van zulke hele grote oorbellen, terwijl ze wel ontzettend leuk zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.