Fashion | 'Musthaves voor elke kledingkast' bij JasjeHandtasje

zaterdag, november 25, 2017
Tasje + Horloge
De feestdagen zijn alweer in het zicht. Over ongeveer een maand zitten we alweer aan het einde van het jaar. En met die feestdagen in de buurt, betekent dat meestal dat iedereen op zoek gaat naar een mooie outfit om te dragen.
In dit artikel laat ik jullie kennis maken met een super leuke webshop waar ze allerlei trendy fashion items verkopen, waaronder dus ook mooie feestkleding.

En als leuke voorloper op de feestdagen is er ook een gave winactie! (GESLOTEN)
Lees dus vooral verder:

Met wie ik jullie laat kennis maken is de webshop: JasjeHandtasje 👜. Allereerst sprak de site mij gelijk aan. Het is overzichtelijk, je kan alles snel vinden. Het heeft mooie productfoto's en de contactbuttons zijn snel en gemakkelijk te vinden. Wanneer je vragen hebt zou je ze zelfs nog kunnen appen. Je krijgt dan super snel reactie terug. Wat ook een super groot voordeel is, is dat de verzendkosten altijd GRATIS zijn!

Jasjehandtasje

Van JasjeHandtasje mocht ik iets leuks uitzoeken, vanuit de shop. Ik ben voor het mooie Witte Marble Horloge gegaan.

Het pakketje wordt erg snel verzonden en ik had het dan ook binnen twee dagen in huis. Bij mijn horloge zat ook een super leuk stoffen tasje, met de tekst: "I like my money where I can see it... Hanging in my closet!", handig en trendy voor de boodschappen!

Maar mij ging het natuurlijk om het horloge... En wat voelt de kwaliteit stevig en goed aan. Het is een horloge van waardig materiaal. Het klokje is van glas en is 4 cm, de band is 24,5 cm en heeft genoeg gaatjes om het te kunnen verstellen. Ik heb een extreem smalle pols en zelfs ik pas het horloge! Een goed teken!
Wat ik nog het allermooiste aan het horloge vind, is de marble achtergrond van het klokje en dat het verder van rosé goud is. Werkelijk prachtig, love it!
Heb je liever een horloge met zwart marble en verder rosé goud? Deze kun je hier vinden!
Het horloge is te koop voor € 24,95 (+ gratis verzenden).
Horloge Luxury Wit
Horloge Luxury Wit Close-up
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alleen dit is niet het enige wat zij voor leuks in de webshop verkopen. Ze hebben ook geweldige jurkjes. Ik zag er super veel die ik onwijs leuk vind. Mijn grote favoriet is het groene coljurkje. Helaas zijn voor mij de maten niet geschikt. Ik heb normaal XS en de jurkjes beginnen pas vanaf S/M. Dat is jammer, maar daardoor vind ik ze niet minder leuk. Als ze ooit een kleinere maat in de shop zouden verkopen, dan koop ik gelijk dat geweldige jurkje!
 
Heb je nou een super leuk jurkje uitgekozen, met een bijpassend horloge, dan ontbreekt er nog één ding: een leuk jasje. Daarin hebben ze ook veel leuke keuzes. Ze hebben bomberjacks in de kleuren zwart, groen en drie kleuren blauw. En ze hebben super stoere bickerjacks. Zelf ben ik helemaal fan van bikerjacks. Het geeft zo'n lekker stoer tintje aan je outfit.

Horloge Luxury Wit Close-upBikerjackColjurkje

Buiten al deze uitgelichte producten hebben ze nog veel meer leuks te koop. Ik raad je zeker aan om zelf even lekker rond te neuzen op de website. Ze hebben te veel om op te noemen. En ik weet zeker dat je hier kan slagen voor een leuke outfit voor de feestdagen!
 
W I N A C T I E (GESLOTEN)
WINNAAR: Monicaqasemi

Hieronder vind je de bijbehorende video ⤵️.
 
Verder wens ik jullie allemaal heel veel succes!🍀


Follow me:
Quote💄Instagram 
💄Twitter
💄Youtube
💄Shop
💄Snapchat - Amberveltenx

See you by the next article,
Amber van Elten

 

Dit artikel is in samenwerking met JasjeHandtasje.
Alle meningen zijn 100% mijn eigen.
 

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.