Tag | The Fairytale Tag

vrijdag, november 10, 2017
Fairytale
Bron
Vandaag heb ik voor jullie weer eens een tag! Het is een lange tijd geleden en ik vond het er weer tijd voor. Ik vind tags altijd super leuk om in te vullen, omdat er altijd vragen in komen die bijna niet gesteld worden.
Deze keer heb ik gekozen voor 'The Fairytale' tag, een hele leuke persoonlijke tag.

Benieuwd wat mijn antwoorden zijn op deze leuke vragen, lees verder!

πŸ‘‘ Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn?
Dit wisselt heel erg. Wanneer het hartstikke koud is, zoals in de winter, dan blijf ik liever binnen met een kopje koffie. Wel vind ik het fijn om met de hondjes een wandeling te maken in het bos. Ik ben wel heel graag buiten in de lente, dan is het weer niet te koud en niet te warm.

πŸ‘‘ De wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Nee, het meeste heb ik wel door. Maar er zijn bepaalde personen die mij wel voor de gek kunnen houden. Mam... Dion...

πŸ‘‘ De zeven raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?
Ik heb 1 broertje en 2 zusjes, ik ben de oudste van de vier. De relatie is met alle drie goed. Iedereen heeft wel eens ruzie en onenigheid met elkaar, dat hoort er ook bij. Maar over het algemeen zit de relatie helemaal prima. Ik heb met elk persoon iets persoonlijks en ze zijn allemaal op zichzelf uniek, dus dan heb je ook een unieke band met diegene.

πŸ‘‘ Doornroosje: Hoeveel uur slaap jij per nacht?
Het liefst slaap ik de hele dag... Ik heb heel erg mijn rust nodig en eigenlijk moet ik minimaal 9 uur per nacht geslapen hebben. Het nadeel is alleen dat ik soms zo vermoeid ben, dat ik dan s' nachts heel erg slecht slaap en dan kom ik niet aan mijn 9 uur slaap.

πŸ‘‘ Belle en het beest: Wat maakt een persoon mooi in je ogen?
Eerlijkheid, goedheid/oprechtheid, puurheid en liefdevol. Wanneer iemand deze punten heeft, vind ik je een heel erg mooi persoon.

πŸ‘‘ Sjaak en de bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?
Dat zijn cactussen, vetplantjes en varens. Dat soort plantjes.

πŸ‘‘ De kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
Mensen die liegen en bedriegen, pannenkoeken, spinnen, de winter en ...
Dat was het eigenlijk wel.

πŸ‘‘ De gelaarsde kat: heb je huisdieren?
Zeker! Bij ons is het een echte beestenboel. We hebben 2 hondjes en drie katjes. En het zijn allemaal droppies! In dit artikel laat ik jullie kennismaken met mijn poeze-kindje.

Gelaarsde kat
Bron
πŸ‘‘ Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?
Niet echt, ik zie te veel dingen die ik anders zou willen zien. Ik ben er wel heel hard mee bezig om mezelf te accepteren en het is al een stuk beter dan een jaar geleden.

πŸ‘‘ Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter?
Ik denk dat ik heel erg koel ben. Waardoor ik heel vaak bot en kort reageer. Ik ben ook niet echt knuffelig ofzo. Mensen hebben dan ook snel het idee dat ik boos ben.

πŸ‘‘ Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Ik denk om een goede toekomst te hebben. Ik vind het heel erg vervelend dat de toekomst een onzeker iets is. Ik hou niet van onzekere aspecten, want daar word ik alleen maar onrustig van. Het liefst stippel ik mijn hele jaar uit en dan zo verder.

Ook zou ik heel graag een gezin willen. Ik hoop dan dat ik met mijn kinderen dezelfde band krijg, als die ik heb met mijn moeder. Ik ben wel bang dat ik dat niet ga hebben of dat ik het hele ouderschap niet aankan.

πŸ‘‘ Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
Nee, absoluut niet. Ik heb heel veel tijd nodig om mensen te vertrouwen. En zelfs na een lange tijd kan ik sommige mensen nog steeds niet 100% vertrouwen, voor mijn gevoel.

Ik vertrouw eigenlijk bijna niemand.

πŸ‘‘ Peter pan: Wat is je (mentale) leeftijd?
Mijn mentale leeftijd zou ik persoonlijk niet weten, ik vind dat erg lastig om zelf te bepalen. Maar ik weet wel dat ik weinig aansluiting heb met leeftijdsgenoten, omdat ik in veel gevallen anders in het leven sta en denk. Ik probeer vooral om te gaan met mensen waarbij ik me prettig voel en mezelf kan zijn.

πŸ‘‘ De sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?
Ik denk mijn herinneringen. Die kan niemand vervangen en zijn voor mij heel erg belangrijk. Ze laten mij ook zien waarom ik nu ben wie ik ben.

πŸ‘‘ Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?
Volgens mijn moeder ben ik een hard werkend persoon. Ik ben iemand dat als ik ergens voor ga, ik er ook alles aan doe om het te doen en het te laten werken. Alleen mijn mening is wel verschillend of ik lui ben of niet. Sinds dit jaar voel ik me best wel lui, omdat ik weinig aan kan en snel moe ben. Ik laat het dan vaak afweten en doe soms helemaal niks op een dag...

In dit artikel leg ik er in het kort wat over uit. Meer artikelen volgen nog!

πŸ‘‘ De stuk gedanste schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Nee helemaal niet. Het kost me veel energie, ben altijd moe als ik thuis kom en het kost ook tijd. In die tijd kan ik ook een heleboel andere leuke dingen doen. Ik ben ook erg op mezelf en vind het heerlijk om op mijn kamer film te kijken, te bloggen en sieraden te maken.

πŸ‘‘ De nieuwe kleding van de keizer: Geef je veel om je kleding?
Eerlijk gezegd: Ja. Ik houd echt van mijn kleding, daarmee laat ik zien hoe ik me voel en wie ik ben. Ik vind het ook belangrijk, als er mensen van buitenaf komen, dat ik er verzorgd en netjes uit zie. Misschien een keer in een video een 'Closet tour' laten zien? :)

πŸ‘‘ Het knappe snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?
Kan je dat in deze tijd nog zeggen? Je hebt tegenwoordig wel enge dingen die je kunt doen, zoals: abseilen, bungeejumpen etc. Maar ik denk niet dat als je dat niet durft, je niet dapper of moedig bent.
Ik ben wel iemand die op overlevingsstand gaat wanneer er iets aan de hand is.

πŸ‘‘ De prinses op de erwt: Ben je gevoelig?
Ja en nee. Sommige dingen doen mij helemaal niks en interesseren me ook niet zoveel (dat stukje koelheid). Maar er zijn bepaalde punten, waarbij ik wel heel erg gevoelig kan worden. Ik toon dat alleen nooit aan buitenstaanders. De enige die mij echt gevoelig hebben gezien zijn: mijn moeder & vader en mijn vriend.

Once Upon A Time
Bron


En dat was de complete tag! Ik vond sommigen vragen best lastig om te beantwoorden, maar ik heb mijn best gedaan. Hopelijk vonden jullie deze tag ook leuk, wees vrij om hem over te nemen!

Welke vraag heeft jou aan het denken gezet? En wat zou jij erop antwoorden?

Follow me:
πŸ’„Instagram
πŸ’„Facebook
πŸ’„Twitter
πŸ’„Youtube
πŸ’„Pinterest
πŸ’„Bloglovin
πŸ’„WeHeartIt 
πŸ’„E-mail
πŸ’„Shop
πŸ’„Snapchat - Amberveltenx

See you by the next article,
Amber van Elten2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke manier voor een tag. Ik vind de gekoppelde vragen echt heel lijk. Haha ik ben ook afwisselend gevoelig. Mensen zeggen altijd van wel, maar ik spreek dat natuurlijk resoluut tegen ;) Dat snel moe zijn heb ik ook, al begin ik meer mijn levenslust terug te vinden de laatste dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Heel erg leuk om te horen :)

   Heb je zelf een bepaalde ziekte gehad dat je zo snel moe was? Of zat het gewoon tegen. Wel super fijn dat je je levenslust weer begint terug te vinden!
   XO

   Verwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.