Lifestyle | 5 Netflix-kerstfilms die ik ga kijken

zondag, december 24, 2017
Winter Netflix

De kerst is nu echt heel erg dichtbij en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kijk meestal ook een kerstfilm op deze dagen. Daarom leek het mij leuk om jullie 5 kerstfilms te laten zien, die op Netflix staan, die ik zeker weten ga kijken!
Misschien haal jij er zelf ook nog leuke ideeΓ«n uit voor kerstfilms.

Benieuwd naar welke kerstfilms ik deze kerst zeker weten ga kijken? Lees verder! πŸŽ„ 

πŸŽ„ A Christmas Prince

A Christmas Prince
Bron
We beginnen gelijk met een goede en hoogst waarschijnlijk mijn favoriet. Ik zag de trailer voorbij komen op Netflix en ik kon niet wachten totdat het kerst was. Dit lijkt me zo'n leuke en mooie zwijmel film, heerlijk!

De film gaat over een vrouw, Amber Moore, zij is journalist en krijgt een grote klus van haar baas. De prins blijkt namelijk een grote versierder te zijn en bakt niks van het koningschap. En om hier meer informatie over te weten te krijgen voor een goed en sterk artikel, moet Amber naar het kasteel toe en zoveel mogelijk materiaal verzamelen. Het enige probleem is dat de prins en Amber elkaar steeds leuker beginnen te vinden. Hoe moet ze hem ooit de waarheid gaan vertelen?

Ik vind dit altijd zulke mooie en leuke films. Het is een romantische film en een verhaal waar wij alleen maar van kunnen dromen, maar er komt ook humor in voor. Heerlijk!

πŸŽ„ The Spirit of ChristmasThe Spirit of Christmas
Bron

Dit lijkt mij ook een geweldige film! Het is niet een standaard kerstfilm en er zit echt een heel erg leuk verhaal in.

Kate werkt bij een makelaar en zij wilt super graag promotie krijgen. Hiervoor moet ze één ding doen: een spookhuis verkopen binnen 3 weken. Nu is het alleen zo dat de "manager" van het huis vertelt dat er een geest 'Daniel' woont en die gaat het niet toelaten dat Kate het wilt verkopen. Kate gelooft hier natuurlijk niks van en gaat er alles aan doen om het toch voor elkaar te krijgen. Maar uiteindelijk blijkt er toch meer waarheid in het verhaal te zitten dan ze dacht, ze is dan vastbesloten om de vloek te verbreken.
En om de film helemaal kerst te maken, komt er ook nog liefde in voor.

Ik hou van dit soort films, een film met liefde en humor. Voor mij de perfecte kerstfilm.

πŸŽ„ Jingle All The WayJingle All The Way
Bron
Deze film is wat ouder dan de eerste twee. Deze heb ik zelf ook nog niet gezien, al weet ik wel dat hij vrij bekend is.

Howard Langston is een man waarbij werk altijd voor gaat, hij houdt van zijn gezin maar heeft te weinig tijd. Maar nu is het kerst en wilt hij voor zijn zoontje hèt cadeau wat hij het liefste wilt: een Turbo Man. Alleen deze speelgoedpop is zo in trek bij iedereen dat hij het "gevecht" aan moet gaan met een andere man, Myron. Hij zet alles op alles om het cadeau te bemachtigen.

In deze film zit super veel humor. En daarbij is het ook mooi om te zien wat ouders voor hun kind willen doen.

πŸŽ„ Deck the Halls
Deck the Halls
Bron

Steve is een man die een geordend en uitgestippeld leven lijdt. Alles wordt bij hem tot in de puntjes bedacht en geordend. Zijn nieuwe buurman, Buddy, daarentegen is zo chaotisch als maar kan. Buddy heeft een laatste droom: hij wilt de grootste tentoonstelling van lichtgevende kerstverlichting houden. Buddy's huis puilt uit van alle lichtjes, versieringen en decors. Dit zorgt er voor dat alles wat bij Steve geordend was, in een keer een chaotische boel wordt. Steve wil er daarom alles aan doen om Buddy te saboteren of nog erger: hem te overtreffen.

Deze film lijkt mij alleen maar lachen, gieren, brullen. Als ik lees waar het over gaat dan kan ik zelf al bedenken hoe bepaalde dingen er uit gaan zien en wat voor situaties zich gaan voordoen. Wil je een kerstfilm met veel humor, dan zou ik voor deze film gaan.

πŸŽ„ I'll be home for ChristmasI'll be home for Christmas
Bron

Helaas heb ik van deze film geen hele goede trailer kunnen vinden. De trailer die ik nu heb geeft je wel een idee, maar niet volledig. Deze film heb ik toevallig wel gezien en deze film raad ik zeker aan. Ik zou deze film zo nog een keer kijken.

Jackie Foster is een alleen staande moeder van een dochter. Haar vader heeft ze in geen jaren meer gezien en van haar hoeft het ook niet. Voor haar dochter wilt ze een perfecte kerst, maar wanneer haar vader, Jack, ineens voor de deur staat, lijkt alles in duigen te vallen. Kan ze ondanks alle teleurstellingen er toch een mooie kerst van maken, wordt het een grote verschrikking of komt het dan toch allemaal goed?


Dit zijn de kerstfilms die ik heb uitgekozen van Netflix. Ik weet zeker dat ik deze films allemaal ga kijken met kerst, ze lijken mij stuk voor stuk leuk. Ik vind het ook super leuk om verschillende soorten kerstfilms te kijken. Het hoeft voor mij niet allemaal super serieus, maar het hoeft ook niet allemaal vol met komedie te zitten. Dit is een perfecte mix van kerstfilms en ik raad je zeker aan ze allemaal te bekijken.

Ik hoop dat jullie dit een leuk en informatief artikel vonden. Als je zo ver bent gekomen, dan wil ik je bedanken dat je mijn artikel(en) wilt lezen en voor een mooi blogjaar!

𝐹𝒾𝒿𝓃 πΉπ‘’π‘’π“ˆπ“‰π’Ήπ’Άπ‘”π‘’π“ƒ 𝑒𝓃 𝐸𝑒𝓃 π’’π‘’π“π“Šπ“€π“€π’Ύπ‘” π’©π’Ύπ‘’π“Šπ“Œπ’Ώπ’Άπ’Άπ“‡ πŸŽ„πŸŽ†

Follow me:
πŸ’„Instagram
πŸ’„Facebook
πŸ’„Twitter
πŸ’„Youtube
πŸ’„Pinterest
πŸ’„Bloglovin
πŸ’„WeHeartIt 
πŸ’„E-mail
πŸ’„Shop
πŸ’„Snapchat - Amberveltenx
 
See you by the next article,
Amber van Elten1 opmerking:

  1. Wat een leuke films! Ik heb net gisteren A Christmas Prince gekeken en vind het echt een aanrader om te kijken. Ik ben heel benieuwd naar The Spirit of Christmas, misschien dat ik deze in één van de komende dagen ga kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.