Tag | Time for Spring Tag

zondag, maart 11, 2018
Time for Spring
De lente is alweer in zicht, daarom heb ik een leuke tag ingevuld: de 'Time for Spring' tag. Hierin geef ik antwoord op allerlei vragen die met de lente te maken hebben. Wil je mij beter leren kennen en alvast een lentegevoel krijgen? Lees vooral verder!
 
Voordat we met de tag beginnen, wil ik even vermelden dat ik deze tag van LiveLifeGorgeous.nl heb. Je bent vrij om de tag over te nemen, maar het is natuurlijk wel zo netjes om de bedenker van de tag te vermelden!
 
1. Wat is je favoriete lipstick voor de lente?
Mijn favoriete lipstick is denk ik een nude/roze kleur. Ik ben gek op dit soort lipsticks en draag die kleur eigenlijk het meeste, ook in andere seizoenen. Ik denk dat dit jaar de liquid lipstick van Anastasia Beverly Hills in de kleur 'Lovely', mijn grote favoriet wordt!
 
2. Verandert je make-up routine voor de lente?
Ehm... Niet heel erg veel, eerlijk gezegd. Ik draag misschien wat minder foundation, althans dat probeer ik. Zeker wanneer het zonnetje er is, kan het juist fijn zijn om minder foundation te dragen. Maar wanneer ik weer veel onzuiverheden heb, dan zal ik het wel weer gebruiken. Ik denk dat dat ook het enigste is wat er dan verandert op dat moment.
 
3. Wat vind je de mooiste lentecollectie op het gebied van make-up?
Van veel merken heb ik nog geen idee waar de lentecollectie uit bestaat. Maar de collectie van Yves Saint Laurent sprak mij wel heel erg aan. Mooie producten, prachtige kleuren en alles is heel erg chique uitgevoerd. En van de low-budget merken, vind ik de collectie van Catrice erg mooi. Hieronder zie je een voorbeeld van een aantal producten uit deze collectie.
Catrice Lente/Zomer Collectie
4. Verandert je huid- en lichaamsverzorging als het lente wordt?
Ja qua lichaamsverzorging wel! Ik gebruik een minder dikke bodylotion/crème, omdat mijn benen minder droog zijn in de lente. Ik ga dan liever voor een verzorgingsproduct wat iets "lichter" is. Qua huidverzorging zal het niet veel verschillen. Wanneer ik nieuwe producten heb zal ik andere producten uitproberen, maar dat heeft eigenlijk niks te maken met het seizoen wat verandert.
 
5. Wat is je favoriete parfum voor de lente?
Helaas heb ik niet echt een grote parfumcollectie, dus ik heb niet veel verschillende geuren waar ik uit kan kiezen. Ik vind de bodymists van Victoria Secret heel erg lekker en fris en dan vooral 'Mango Temptation'. Dus ik denk dat dat mijn favoriete parfum is voor in de lente.
 
6. Wat is je favoriete blush voor de lente?
Heel toepasselijk: de Rose-blush van Milani in de kleur 'Blossomtime Rose'. Een prachtige zachtroze kleur. Staat heel mooi en fris, perfect voor de lente!
 
7. Wat is je favoriete nagellak voor de lente?
Uhm dat zijn er wel een aantal. Ik heb een paar lakjes van Catrice die ik super mooi vind voor elke gelegenheid. Maar ik heb ook een nieuw lakje van Essence en die is prachtig Lila. De naam van het lakje is heel erg toepasselijk, namelijk: '21 a whisper of spring'. Ik denk dat dit lakje mijn favoriet gaat zijn voor dit jaar!
Milani Rose-Blush (Lente favoriet)
Catrice nagellak (Lente favoriet)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8. Verander je je haar(kleur) in de lente?
Nee eigenlijk niet. Ik kijk gewoon per moment wat ik leuk vind en waar ik zin in heb. Ik verf of knip mijn haar niet speciaal voor het seizoen. Het liefste wil ik nu wel weer naar de kapper om alles even op te frissen, maar dat had ik ook in de winter of zomer kunnen doen. Saai eigenlijk hè.
 
9. Wat is je favoriete kledingstuk voor de lente?
Poeh, ik heb zoveel kleding die ik super leuk vind. Ik kan gewoon niet wachten totdat ik de kleding aankan die wat minder warm zijn, ik ben de truien wel een beetje zat. Maar als ik echt moet kiezen, dan kies ik voor mijn lichtblauwe spijkerjasje. Het oogt fris en fleurig, maar toch ook casual.
 
10. Wat is je favoriete paar schoenen voor de lente?
Dat zijn 100% mijn Adidas rosegold sneakers. Wat ben ik gek op dit paar schoenen! In de winter leef ik echt in mijn Uggs, als ik andere schoenen aantrek dan zijn mijn tenen binnen 1 minuut bevroren en dat is echt heel erg vervelend. Dus ik kan echt niet wachten om mijn sneakers weer te dragen, love it!
 
Zo en dat waren de vragen alweer. Over sommige vragen moest ik echt even nadenken. Ik vind deze tag super leuk bedacht en het is weer een keer wat anders dan de standaard vragen. Voel je vrij om deze tag over te nemen, ik ben benieuwd wat jou antwoorden zullen zijn!
 
- Wat pas jij aan wanneer het lente wordt? -


Follow me:
💄Instagram

💄Twitter
💄Youtube
💄Shop
💄Snapchat - Amberveltenx
 

See you by the next article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.