Beauty | Preview: Essence trend edition 'Create & Transform my wonder palette'

zondag, april 15, 2018
Essence trend edition 'Create & Transform my wonder palette'
Wat brengt Essence leuke trend editions uit! Ik vind het zo leuk om ze te delen met jullie, zo blijven jullie op de hoogte van wat er gaat komen. Daarom heb ik weer een nieuwe preview voor jullie! Lees verder voor het allernieuwste beautynieuws van Essence!

Unieke wow-looks! Met de nieuwe trend edition “create & transform my wonder palette” presenteert essence vanaf mei 2018 drie professionele paletten voor ogen, lippen en gezicht. Dit unieke concept met heldere tinten en pastels bevat speciale transformer texturen die je over jouw favoriete kleur gebruikt voor nog meer variatie en effect! Met deze paletten is alles mogelijk op het gebied van individuele make-uplooks!

Laten we naar de drie paletten gaan kijken:

Create & Transform 'My wonder eye palette'
Create & Transform 'My wonder eye palette'
Create & Transform 'My wonder eye palette'


Dit palette bevat 17 verschillende oogschaduwtinten met verschillende effecten. Naast zachte pasteltinten vind je ook klassiek grijs en zwart, felroze en paarstinten voor de ogen. Twee prismaglans- en een gouden transformer textuur kunnen bovenop de oogschaduws worden gebruikt om eindeloos mee te variëren. Daarnaast vind je in het palette twee wenkbrauwpoeders om je look mee af te maken. De bijgevoegde applicator en kwast maken het palette compleet. Een ware musthave voor alle beauty-fans!
Consumentenadviesprijs: € 8.99.

Create & Transform 'My wonder face palette'
Create & Transform 'My wonder face palette'Create & Transform 'My wonder face palette'


Het gezichtspalette met 12 tinten is een toverfee voor je teint. Contouring, strobing, draping, dewy effecten, bronzing, blushes en highlighters: alles is mogelijk. Transformer texturen met prismaeffect of een gouden glans kunnen over de tinten worden gebruikt voor extra glanseffecten. Met bijgevoegd kwastje om de transformer texturen mee aan te brengen.
Consumentenadviesprijs: € 8.99.

Create & Transform 'My wonder lip palette'
Create & Transform 'My wonder lip palette'Create & Transform 'My wonder lip palette'


De 17 liptinten bieden mogelijkheden waaraan geen eind lijkt te komen. Behalve zacht nude en rozenhout is er ook intens blauw, goud en paars in het palet te vinden. Elke kleur kan solo worden gebruikt of gemengd met andere tinten in het mixvakje om zo een individuele tint te creëren. Er zijn ook drie transformer texturen voor een geweldige prisma finish op de lipkleur. De transformers met blauw, roze en gouden effecten kunnen worden gemengd met alle andere tinten in het palette maar ook op de lipkleur worden aangebracht voor nóg meer lipstijlen. Bevat ook een lippenbalsem, een mix tool en een applicator.
Consumentenadviesprijs: € 8.99.

Wat een leuke paletten brengt Essence weer uit. Dit is natuurlijk ideaal voor de meiden met een laag budget, zoals ik. Je hebt veel kleuren voor weinig geld. Ook zijn het face- en het eyepalette ideaal om mee te nemen op reis. Je kan met beide paletten een complete makeuplook maken.
Mijn voorkeur gaat uit naar het oogschaduwpalette. Ik vind de verschillende kleuren prachtig en hier zou ik veel kanten mee op kunnen!

-De producten zijn verkrijgbaar vanaf mei bij Kruidvat en Trekpleister fillialen.-

Hopelijk vonden jullie dit nieuwtje weer leuk om te lezen en heb ik jullie weer goed geïnformeerd.
Welk palette zou jij gelijk kopen als je het ziet liggen?


Follow me:
💄Twitter
💄Youtube
💄Webshop


See you by the next article,
Amber van Elten
Create & Transform 'My wonder lip palette'Create & Transform 'My wonder eye palette'Create & Transform 'My wonder face palette'

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.