Lifestyle | Het leukste Moederdag cadeau - Fotofabriek.nl

vrijdag, mei 04, 2018
Het leukste Moederdag cadeau - Fotofabriek.nl
Moederdag is alweer in zicht (13 mei) en op deze dag mogen de (schoon)moeders even lekker in het zonnetje worden gezet.
En hoe doe je dat beter, dan met een leuk en persoonlijk cadeau! In dit artikel laat ik jullie het leukste cadeau zien om te geven voor Moederdag!
Benieuwd? Lees verder!

Maar waar heb ik het nou toch over, wat voor soort cadeau is het? Dat ga ik jullie nu vertellen.
Ik heb het namelijk over: een foto op canvas. Een foto op canvas wordt steeds populairder en ik moet zeggen, ik ben er zelf ook echt gek op! Het is zo leuk om een speciale foto, waar je zelf herinneringen aan hebt, op te kunnen hangen aan een muur in huis.

Daarom was ik razend enthousiast dat ik een foto op canvas mocht laten afdrukken en deze mag reviewen voor jullie! De website waar ik de foto op canvas heb laten maken is Fotofabriek.nl.
Fotofabriek.nl
Allereerst wist ik al direct dat ik de foto op canvas voor Moederdag wilde gaan geven. Dus met die gedachte ben ik een bijpassende foto gaan zoeken. En welke foto is nou leuker, dan eentje waar het gezin op staat. Ik denk toch dat moeders daar het meeste trots op zijn en dat ze zo'n foto en daarmee zo'n cadeau het allermooiste vinden. Het is persoonlijk en daarmee is het een uniek cadeau.

Allereerst moest ik aangeven welk formaat canvas ik wilde. Ook kon ik kiezen of ik een verticale- of horizontale foto wilde laten afdrukken. Mijn foto was verticaal dus ik koos voor de maat 20x30 staand. Daarna kwam ik bij het edit-programma van de website en dit was super gemakkelijk in gebruik. Ik voegde de foto in en koos voor de optie 'vul automatisch'. Ik kon kiezen voor een wit-rand rondom de foto, maar dat wilde ik niet.

Toen kwam ik bij het canvas ontwerp en zoals je op de foto hieronder kan zien, is er een soort stippellijn binnenin de rechthoek. De stippellijn geeft de vouwlijn aan, want een foto op canvas wordt rondom een hout frame vastgemaakt. Ik raad dus aan om de foto binnen de stippellijnen te maken, zodat niks van de foto verloren gaat.
Ook staan er aan de linkerkant allemaal extra opties waar ik gebruik van kon maken. De opties waren:
- Een collage maken met meerdere foto's.
- De achtergrond veranderen (in kleur of foto).
- Tekst toevoegen.
- Decoraties toevoegen, dus plaatjes of vormen.
Fotofabriek.nl editor uitleg
Persoonlijk heb ik gekozen om het zo simpel mogelijk te houden. Ik wilde dat het alleen om de foto ging en dat het er zo strak mogelijk uitzag (ik weet dat mijn moeder daarvan houdt).

Ik was best wel zenuwachtig toen het pakketje binnenkwam. Want de foto wordt altijd iets minder scherp als het afgedrukt wordt, ik was dus heel erg benieuwd hoe het resultaat eruit zag.

Maar wat is het resultaat prachtig! Ik kan niet anders dan positief zijn over dit prachtige product. De foto voelt super stevig aan en zit goed vast op het houten frame. Ik zie dat het echt topkwaliteit is. De foto is prachtig gedrukt en helemaal niet onscherp.
Ik ben super tevreden met mijn foto op canvas en ik kan niet wachten om dit leuke cadeau te geven aan mijn moeder voor Moederdag!
Foto op canvas
Als jij nou zelf ook een foto op canvas wilt laten maken, dan raad ik je Fotofabriek.nl zeker aan! De kwaliteit is top en daarbij zijn de prijzen ook fijn voor de portemonnee. De foto op canvas van mijn formaat (20x30 staand) kost namelijk maar € 12.99. 

Daarbij hebben ze nu, speciaal voor Moederdag, 30% korting op:
- Foto op canvas (elk formaat)
- Kalenders (alle soorten)
- Softcover fotoboek 14x14
Dus neem het van deze actie en bestel een super leuk, persoonlijk en uniek Moederdagcadeau!

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk en informatief vonden!
- Zou jij een foto op canvas bestellen voor Moederdag? -

 

Follow me:
💄Instagram
💄Twitter
💄Youtube
💄Webshop
 
See you by the next article,
Amber van Elten
 
 
Dit artikel is in samenwerking met Fotofabriek.nl.
Alle meningen zijn 100% mijn eigen.

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.