Beauty | Review: Ziaja Med Physioderm Reinigingsgel + Dag/Nacht creme

woensdag, juli 25, 2018
Ziaja Reinigingsgel + Dag/Nacht crème
Ik ben altijd op zoek naar nieuwe skincare producten. Op zoek naar een product dat beter bij mijn huid past en het resultaat geeft waar ik naar verlang.
Ik mocht van Ziaja een aantal nieuwe producten testen, speciaal voor de eczeem/gevoelige huid.

Vol goede moed ben ik begonnen met testen. Benieuwd wat mijn uiteindelijke mening is over deze producten? Lees verder!

De producten waar ik over ga vertellen zijn de dag/nacht crème en de reinigingsgel van de Med Physioderm lijn van Ziaja. Op de site staat de volgende uitleg over deze lijn:
"Lipide (huid eigen vetten) tekort: Een rijke, hydraterende bio- lijn op basis van fosfolipiden, aanbevolen voor allergische, atopische, vochtarme huid met een verstoorde barrièrefunctie."
Als allereerste wist ik niet zo goed wat dit moest beteken, dus ik ging bij de producten kijken en al snel werd het mij duidelijk dat ik deze producten moest hebben. Ik heb best wel een gevoelige huid en de laatste tijd heb ik erg snel last van eczeem in mijn gezicht. Hier zocht ik dus een oplossing voor... 

Ik koos als eerste product voor de reinigingsgel. De omschrijving van dit product was veel belovend en er waren een aantal kenmerken die bij mij interesse opwekte:
- Reinigt effectief de huid.
- Stoort de natuurlijke beschermlaag van de huid niet.
- Maakt de opperhuid niet droog.
- Kalmeert irritatie.
- Zeep, SLS (Natriumdodecylsulfaat) en parfum vrij.

Als tweede product koos ik voor de dag/nacht crème. Ook bij dit product vond ik de kenmerken positief ogen:
- Hydrateert intens en voorkomt uitdroging.
- Vermindert zichtbaar irritaties.
- Parfum, parabenen, minerale oliën, siliconen en kleurstoffen vrij.

Ik vond dat de producten super positief klonken, dus vol goede moed ben ik begonnen om dit 2x daags te gebruiken. En dat in combinatie met elkaar.

In het begin merkte ik er niet zoveel van en had ik het idee dat het niet echt werkte. Het was een fijne en zachte verzorging, maar mijn eczeem bleef aanhouden.
Maar bij skincare producten moet je niet te snel oordelen, want het heeft even de tijd nodig om zijn vruchten te gaan werpen.

Na ongeveer een maand kan ik jullie nu een resultaat laten zien waar ik best wel enthousiast over ben:

Voor-resultaat foto
VOOR
Na-resultaat foto
NA

 Zoals jullie kunnen zien is het resultaat super positief! Je kan zien dat mijn eczeem plekjes met ongeveer 90% zijn vermindert. Het was nog wel wat gevoelig en in real-life was het ook nog wat meer zichtbaar.
Nu ik dit schrijf, 2 maanden later, kan ik jullie vertellen dat het 100% verdwenen is! Het heeft zeker wat tijd nodig gehad, maar de eczeem was dan ook aardig heftig geworden.
Ook merk ik dat mijn huid in het algemeen rustiger is geworden, ik heb minder onzuiverheden en ik heb het idee dat mijn huid meer straalt.

Ik ben echt super tevreden over deze producten en zeker in combinatie met elkaar. Ze vullen elkaar aan en versterken elkaar. Ik heb eigenlijk geen enkel negatief punt over de reinigingsgel en de dag/nacht crème.
Het trekt goed in, laat geen rare en vervelende laagjes achter en het ruikt prettig.

Ik ben een super grote fan van deze lijn geworden en ik raad het eigenlijk iedereen aan!
Mijn zusjes hebben zelf ook een gevoelige/eczeem huid en zij gebruiken het nu ook dagelijks. En ook bij hen merk ik dat hun huid vele male rustiger is. Ze hebben geen eczeem plekken meer in hun gezicht en nadat zij hun make-up eraf hebben gehaald, hebben ze geen schrale plekken meer.

De reinigingsgel is te koop voor € 8.69 en de dag/nacht crème is te koop voor € 9.49 op de website van Ziaja.
Ziaja Med Physioderm ReinigingsgelZiaja Med Physioderm Dag/Nacht Crème
Ik hoop dat jullie het een leuk en interessant artikel vonden. Ik ben zelf helemaal weg van de producten van Ziaja. En ik vind het super leuk om hun producten uit te testen!

- Wat is jullie favoriete skincare product? -
 
💄Webshop
💄Instagram Webshop

See you by the next article,
Amber van Elten

 

 

Dit artikel is in samenwerking met Ziaja.
Alle meningen zijn 100% mijn eigen.2 opmerkingen:

  1. Duidelijk verschil te zien vind ik! Dat zie je niet vaak met skincare :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Prachtig he!😁 Daarom vond ik dat dit gedeeld moest worden, in dit artikel laat ik ook nog een flinke transformatie zien: https://www.lavieofbeauty.nl/2018/01/Review-Urtekram-Nordic-Birch-dagcreme.html 😊

      Verwijderen

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.