Beauty | Preview: Catrice limited edition 'BAM BROW'

donderdag, augustus 23, 2018
Catrice limited edition 'BAMBROW'
Wenkbrauwen maken je gezicht. Ze zijn duidelijk aanwezig en om ze zo natuurlijk mogelijk te maken is een echte must in deze tijd! In dit artikel laat ik jullie de nieuwe producten zien van de limited edition 'BAM BROW' van Catrice. Gek op jouw wenkbrauwen? Lees dan snel verder!
 
De wenkbrauwtrend gaat een nieuwe fase in: in plaats van perfect gestylde wenkbrauwen draait het vanaf nu allemaal om authentieke vormen. Volle wenkbrauwen zijn nog steeds on trend – ze moeten er echter wel zo natuurlijk mogelijk uitzien. Voor de trendsetters onder ons betekent dit: handen af van de tweezers en omarm de beauty tools waarmee je verzorgde en toch natuurlijk ogende wenkbrauwen creëert!  De Limited Edition “BAM BROW“ bij CATRICE biedt de beste hulp: twee must-have producten die perfect samenwerken om een natuurlijke en expressieve look te creëren.
 
Golden Beige - Ash Blonde - Graphite - Light Taupe - Cacoa - Auburn - Ginger
Brow Pro Pen
De perfecte 2-in-1 oplossing om diepte te creëren: de dubbelzijdige wenkbrauwpen heeft een wasachtige textuur en een ovaal miniborsteltje voor natuurlijke resultaten en zichtbaar vollere wenkbrauwen. De formule is bovendien long-lasting!
Consumentenadviesprijs: € 3.99.
 
 
Brow boost serum - Catrice 'BAMBROW'
Brow Boost Serum
Let it grow! Het actieve serum stimuleert de natuurlijke haargroei en belooft zichtbaar vollere wenkbrauwen in slechts vier weken*. Dankzij de transparante geltextuur is het serum geschikt voor alle haarkleuren.
Consumentenadviesprijs: € 5.99.
|
**Onderzoek onder 30 vrouwen gedurende 6 weken bij dagelijks gebruik.
 
Het Brow Boost Serum stimuleert de haargroei en zorgt voor zichtbaar vollere, verzorgde wenkbrauwen. Behoefte aan kleine correcties? Vul moeiteloos de wenkbrauwen in met de duo Brow Pro Pen voor een perfect, glad resultaat dankzij de wasachtige textuur. Voor oogverblindend mooie momenten, met CATRICE.
 
Wat ben ik gek op wenkbrauwen! En wat een leuke en handige producten komen er uit voor de wenkbrauwen. Ik vind deze producten super interessant en ik ga zeker even een kijkje nemen wat mijn kleur is.
 
- De producten zijn verkrijgbaar vanaf half oktober tot half november bij Kruidvat en Trekpleister filialen. -
 
Ben jij ook zo gek op wenkbrauwen en hoe heb jij je wenkbrauwen het liefste? Super strak en "onnatuurlijk" (de insta-brow) of de natuurlijke wenkbrauw?
 
Follow me:
💄Instagram
💄Facebook
💄Twitter
💄Youtube
💄Webshop

See you by the next article,
Amber van Elten 

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.