Beauty | Preview: Catrice limited edition Blurred Lines

vrijdag, augustus 24, 2018
Catrice limited edition 'Blurred Lines'
Als jullie 'Blurred Lines' horen, moeten jullie dan ook denken aan dat ene nummer van Robin Thicke? Ik in ieder geval wel!
Maar daar gaat het in deze blogpost niet over. In deze blogpost ga ik het hebben over de limited edition van Catrice: 'Blurred Lines'. Benieuwd wat deze collectie inhoudt, lees snel verder!

Slumber, Dogpatch of InstaBeauty: er zijn talloze filters en apps die jouw selfies veranderen in kleine kunstwerken. Hoe fijn zou het zijn als we er in het echte leven net zo moeiteloos uit kunnen zien? Pak een tube in plaats van technologie! Met deze blurcrèmes kun je jouw teint in een oogwenk perfectioneren. Ze verbergen kleine onregelmatigheden en zorgen voor een egale en flawless finish. Met de Limited Edition "BLURRED LINES" introduceert CATRICE drie producten voor het verfijnen van de huid. Poeder, gelcrème of mousse? Jij bepaalt wat het beste is voor jouw #nofilter look!

Catrice Blurred Lines - Smoothing Face Primer
DR. BLUR - Smoothing Face Primer
Droom jij van make-up die extra lang blijft zitten? Gun jezelf dan de Dr. Blur Smoothing Face Primer. Het bereidt je huid perfect voor op het aanbrengen van foundation. Dankzij de lichte, fluweelachtige textuur voelt het aan als een tweede huid en het voorkomt dat make-up zich nestelt in vergrote poriën of fijne lijntjes.
Consumentenadviesprijs: € 5.99.

Catrice Blurred Lines - Tinted Blur Mousse
Tinted Blur Mousse
Het licht getinte allround talent past zich aan elke huidtint aan. Het bedekt roodheid en egaliseert zichtbaar onregelmatigheden. Maar dat is niet alles: deze make-up artist geeft jouw huid een frisse, matte teint.
Consumentenadviesprijs: € 6.99.

Catrice Blurred Lines - Extreme Blur Loose Powder
Extreme Blur Loose Powder
Gegarandeerd foto ready: de transparante fixeerpoeder verzacht fijne lijntjes en onregelmatigheden voor een egale uitstraling. Toegepast onder of over de foundation, geeft de huid direct een fantastisch Photoshop-effect.
Consumentenadviesprijs: € 5.99.

Catrice Blurred Lines - Blending Sponge
Blending Sponge
Deze beautytool perfectioneert jouw look: gebruik de afgeronde kant van de spons om de mousse en primer royaal op het gezicht aan te brengen. De zachte punt is ideaal voor een meer gerichte toepassing rond de ogen, neus en lippen.
Consumentenadviesprijs: € 4.59.

Catrice maakt wederom een prachtige collectie. En ik vind dat deze collectie perfect past bij de 'Bam Brow' collectie. Met deze twee limited editions kan je een perfecte natuurlijke look maken, het enige wat ontbreekt is mascara!

- De producten zijn verkrijgbaar vanaf oktober tot en met midden november -
 
Wat vinden jullie van de limited editions die Catrice uitbrengt? Ik vind het super leuk om al die nieuwe producten te zien, ik moet mijzelf erg inhouden om mijn portemonnee te beschermen.

Follow me:
💄Twitter
💄Youtube
💄Webshop

See you by the next article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.