Over LVOB

zaterdag, augustus 03, 2019
La Vie of Beauty
Over mij & La Vie of Beauty

Auteur
Hi,
Welkom op mijn blog; La Vie of Beauty.
Ik ben Amber, 21 jaar en ik run deze beautyblog met een veelbelovende (en beginnende) passie.

Op mijn blog zal je veel verschillende artikelen vinden. Maar vooral beauty; zowel de innerlijke als de uiterlijke beauty. Want ook fashion en lifestyle hoort voor mij bij beauty.
Ook komen er persoonlijke artikelen online. Ik vind het fijn als mijn lezers mij beter leren kennen. Het is toch veel leuker om artikelen te lezen van iemand waar je ook wat over te weten krijgt. In deze persoonlijke artikelen geef ik jullie een kijkje in mijn leven en probeer ik ook iets mee te geven aan de lezers. Misschien kun je er zelf wat van opsteken.
Als extra zal je af en toe DIY'S voorbij zien komen. In deze artikelen laat ik mijn creativiteit op zijn beloop en komen er leuke Do It Yourself projecten uit.

Maar dat is niet alles...

Voorbeeld review fotoIk heb ook een eigen YouTube-kanaal: La Vie of Beauty. Hierop plaats ik video's die dezelfde categorie als mijn blog hebben. Maar sommige ideeën kan ik beter uitwerken op video. En soms maak ik een blog en een video!
Alles staat dus in verbinding met elkaar.

Ook heb ik een webshop: BrandsJewels & More. Hier verkoop ik samen met mijn moeder (100% Handmade) sieraden en af en toe wat andere leuke handgemaakte items.
Benieuwd geworden?
Neem dan vooral een kijkje op de webshop:
BrandsJewels & More of op de Instagrampagina.Heb je verder nog vragen? Stuur mij dan gerust een e-mail: lavieofbeauty@hotmail.com en dan krijg je zo snel mogelijk een antwoord terug!

See you by the next article,
Amber van Elten

Geen opmerkingen:

© COPYRIGHT 2017 lavieofbeauty.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.